Με δύο νέα πρόσωπα οι κλήσεις του Φαν’τ Σιπ στην Εθνική

Οι Μάριος Βρουσάι και Βαγγέλης Παυλίδης κλήθηκαν για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών. Οι δύο άσοι της Βίλεμ, οι οποίοι μέχρι τώρα αγωνίζονταν στις Ελπίδες, συμπεριλαμβάνονται στις πρώτες προσκλήσεις που απηύθυνε σε παίκτες ο Τζον Φαν’τ Σιπ, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο 56χρονος προπονητής κάλεσε 23 παίκτες στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενόψει των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του EURO 2020 με τη Φινλανδία (5/9 στο Τάμπερε) και το Λιχτενστάιν (8/9 στο ΟΑΚΑ).

propoli

Αναλυτικά οι πρώτες κλήσεις του νέου ομοσπονδιακού εκλέκτορα:

Τερματοφύλακες: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Βασίλης Μπάρκας, Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Αμυντικοί: Βασίλης Τοροσίδης, Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Τσιμίκας, Κώστας Σταφυλίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Δημήτρης Σιόβας, Κώστας Μανωλάς.

Μέσοι: Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Κάρλος Ζέκα, Ανδρέας Σάμαρης, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Πέτρος Μάνταλος.

Επιθετικοί: Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Κολοβός, Γιάννης Φετφατζίδης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και ώρα 18:00 (ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό).

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading