Γαλλία για όλα τα γούστα στους «4» του Μουντιάλ (vd)

Η Γαλλία εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Mουντιάλ 2018, αφού επικράτησε 2-0 της Ουρουγουάης στo Νίζνι Νόβγκοροντ, για τη φάση των «8» της διοργάνωσης.

propoli

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ ήταν κυρίαρχη καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και εκμεταλλεύτηκε υποδειγματικά την απουσία του Έντισον Καβάνι, ο οποίος δεν έπαιξε ούτε λεπτό λόγω τραυματισμού, παίρνοντας άνετα την πρόκριση για την τελική «4αδα».

Με σκόρερ Βαράν και Γκριεζμάν

Πιο συγκεκριμένα, με σκόρερ τον Βαράν στο 40′ και τον Γκριεζμάν στο 61′, οι «τρικολόρ» έδωσαν τέλος στην σεμνή τελετή και περιμένουν πλέον τον νικητή του έτερου σημερινού προημιτελικού, ανάμεσα στην Βραζιλία και το Βέλγιο, που θα γίνει στις 21:00.

Ουρουγουάη (Όσκαρ Τάμπαρες): Μουσλέρα, Λασάλτ, Γοδίν, Χιμένες, Κάσερες, Νάντες (73′ Ουρεταβίσκαγια), Τορέιρα, Βεσίνο, Μπεντανκούρ (59′ Κ. Ροντρίγκες), Σουάρες, Στουάνι (59′ M. Γκόμες)

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Γιορίς, Παβάρ, Βαράν, Ουμτιτί, Λούκας Ερναντέζ, Καντέ, Πογκμπά, Τολισό (79′ Ενζονζί), Μπαπέ (88′ Ντεμπελέ), Γκριεζμάν (90+3′ Φεκίρ), Ζιρού

Πηγή: Arenafm.gr

Loading