INTIME SPORTS

Γιαννακόπουλος: «Επικρατεί ανομία και αυτό δεν θα περάσει»

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις που αφορούν το πρωτάθλημα της Basket League, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε και τόνισε ότι πλέον κάνει δεύτερες σκέψεις αναφορικά με το σχέδιο που είχε ανακοινώσει και περιλάμβανε και την ΠΑΕ.

propoli

«Εδώ και 15 μέρες περίπου έχω προαναγγείλει μια συνέντευξη Τύπου. Θα παρουσίαζα το πλάνο για ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό, έχοντας το δικό του γήπεδο και μια τεράστια βάση φιλάθλων» τόνισε αρχικά ο ηγέτης του μπασκετικού «τριφυλλιού» και πρόσθεσε πως «είχα ένα μεγαλόπνοο σχέδιο, ώστε να γίνει ο Παναθηναϊκός ξανά πρωταγωνιστής παντού, όχι μόνο στο μπάσκετ».

Συμπλήρωσε επίσης πως «τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες υπό την ανοχή των φορέων και των αρχών, με έχουν κάνει να έχω δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να το προχωρήσω. Περιμένω να δω πως θα πράξουν οι υπεύθυνοι και αν θα τηρηθούν οι νόμοι και οι κανονισμοί και τότε θα τοποθετηθώ συγκεκριμένα. Επικρατεί ανομία και αυτό δεν θα περάσει. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι παρατηρητής. Έχουμε τοποθετηθεί ήδη επίσημα».

Loading