Γιαννακόπουλος: «Κάνω δεύτερες σκέψεις για έναν ενιαίο Παναθηναϊκό»

Περισσότερο στο σχέδιό του για έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό παρά στην κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό μπάσκετ αναφέρθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με δήλωσή του στο ΟΑΚΑ, μετά τη ματαίωση του αγώνα με την Κύμη.

propoli

«Εδώ και 15 μέρες περίπου έχω προαναγγείλει μία συνέντευξη Τύπου. Θα παρουσίαζα πλάνο για ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό, έχοντας το δικό του γήπεδο και μια τεράστια βάση φιλάθλων. Ένα μεγαλόπνοο σχέδιο, ώστε να γίνει ο Παναθηναϊκός ξανά πρωταγωνιστής παντού, όχι μόνο στο μπάσκετ», είπε μιλώντας στα ΜΜΕ.

«Τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες υπό την ανοχή των φορέων και των αρχών, με έχουν κάνει να έχω δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να το προχωρήσω. Περιμένω να δω πώς θα πράξουν οι υπεύθυνοι και αν θα τηρηθούν οι νόμοι και οι κανονισμοί και τότε θα τοποθετηθώ πιο συγκεκριμένα. Επικρατεί η ανομία, αυτό δεν μπορεί να περάσει. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι παρατηρητής. Έχουμε τοποθετηθεί ήδη επίσημα», πρόσθεσε.

Λίγο αργότερα, με νέα δήλωσή του στην κάμερα της COSMOTE TV, έδωσε εξηγήσεις για τα περί γηπέδου.

«Ανέφερα ότι προσπαθούμε να συντάξουμε ένα μεγαλόπνοο πλάνο για όλο τον Παναθηναϊκό. Ένας τεράστιος σύλλογος στον Παναθηναϊκό δεν νοείται να μην έχει δικό του γήπεδο. Βλέποντας πως με το Athens Alive και το ΟΑΚΑ υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, εξετάζουμε και άλλες λύσεις, είτε αυτό είναι στο Βοτανικό, είτε η ανακατασκευή της Λεωφόρου, είτε στο Γουδί. Έχουν γίνει κάποιες προκαταρκτικές συζητήσεις για το Βοτανικό, που είναι η πιο εφικτή λύση», είπε.

«Πρέπει να διορθώσει την ανισότητα η κυβέρνηση»

Και συμπλήρωσε: «Εφόσον τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι οι υπεύθυνοι για όσα συμβαίνουν σήμερα, ο Παναθηναϊκός θα μεγαλουργήσει. Υπάρχουν κάποια δεδομένα και προαπαιτούμενα για να προχωρήσουμε. Θα πρέπει η κυβέρνηση να διορθώσει αυτή την ανισότητα γιατί έχουν γήπεδο όλοι εκτός από τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να αναλογιστούμε κι εμείς οι Παναθηναϊκοί τις ευθύνες μας. Θα πρέπει ο κόσμος του Παναθηναϊκού να αγκαλιάσει την προσπάθεια και μόνο τότε θα προχωρήσουμε αυτή την προσπάθεια που θα κάνει τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή σε όλα τα σπορ».

Loading