Θα… κλάψετε με το μεροκάματο του Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι

Νέο, «ηγεμονικό» συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι υπέγραψε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά την άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League, στην Αγγλία. Οι Άραβες «χρύσωσαν» τον Καταλανό προπονητή και του πρόσφεραν ένα συμβόλαιο με απολαβές που κυριολεκτικά ζαλίζουν!

propoli

Η Μάντσεστερ Σίτι δίνει στον Γκουαρδιόλα σχεδόν 23 εκατ. ευρώ

Οι ετήσιες απολαβές που θα έχει, πλέον, ο 47χρονος προπονητής ανέρχονται στα 22,87 εκατομμύρια ευρώ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το «μεροκάματό» του θα είναι 62.657 ευρώ, δηλαδή θα βγάζει 2.610 ευρώ την ώρα ή 43,5 ευρώ το λεπτό…

Για να καταλάβετε για τι ακριβώς μιλάμε, αρκεί να υπολογίσετε πόσα δευτερόλεπτα χρειαστήκατε έως τώρα για να διαβάσετε αυτό το άρθρο και να τα πολλαπλασιάσετε επί 0,72 ευρώ…

Ο προπονητής των ρεκόρ

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να επιβραβεύσει τον Γκουαρδιόλα για την καταπληκτική πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «πολίτες», εξάλλου, έγραψαν ιστορία τη φετινή σεζόν, καθώς κατέκτησαν τον τίτλο συγκεντρώνοντας 100 βαθμούς σε ένα από τα πλέον απαιτητικά πρωταθλήματα στον κόσμο, κάτι που δεν είχε πετύχει κανένας άλλος αγγλικός σύλλογος στο παρελθόν.

Εκτός από το πρωτάθλημα, οι «σίτιζεντς» κατέκτησαν και το League Cup, νικώντας στον τελικό την Άρσεναλ. Ωστόσο, το μεγάλο στοίχημα για τον πρωταθλήτρια Αγγλίας και τον Πεπ παραμένει μία καλή πορεία στο Champions League, το τρόπαιο του οποίου παραμένει, για την ώρα, «απαγορευμένος καρπός».

Loading