Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ, “τσίμπησε” βαθμό η Λαμία

Φέρνοντας το παιχνίδι στα… μέτρα της, η Λαμία «πάτησε» πάνω στο «πρέπει» του ΠΑΣ για ένα θετικό αποτέλεσμα και κατάφερε να φύγει από τα Γιάννενα με το 0-0, σχετικά εύκολα, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

propoli

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έμεινε χωρίς νίκη για πέμπτο συνεχόμενο ματς, την ώρα που η ομάδα της Φθιώτιδας «τρέχει» ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί έξι αγώνων, πλέον!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μάλλον καλύτερο, σε γενικές γραμμές, έχοντας και περισσότερες αξιόλογες φάσεις, αλλά ούτε ο ΠΑΣ κατάφερε να σκοράρει, ούτε η Λαμία. Στην επανάληψη, αντιθέτως, ο ρυθμός έπεσε, κυριάρχησε η δύναμη και η φιλοξενούμενη ομάδα έδειξε ικανοποιημένη με το «Χ». Το οποίο και πήρε εντέλει, αφού οι γηπεδούχοι… λύγισαν από την πίεση και δεν βρήκαν λύσεις για να πάρουν το πολυπόθητο «τρίποντο».

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (4-4-2): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Βιδάλ (26’ Κάστρο), Σιόντης (70’ Νικολιάς), Λίλα, Ντόλοβατς, Αθανασιάδης, Μυστακίδης (62’ Ξύδας).

Λαμία (4-2-3-1): Σαράνοφ (89’ Μελίσσας), Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Βάντερσον, Σκόνδρας, Δημούτσος, Καραμάνος (92’ Ασίγμπα), Μπερτόλιο, Επστάιν (77’ Ρόμανιτς), Μπαράλες.

Loading