Διεκόπη ο Γύρος της Γαλλίας – Η αστυνομία έριξε σπρέι πιπεριού σε διαδηλωτές

Διεκόπη εν τέλει φέτος, ο γνωστός ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας, καθώς αγρότες οι οποίοι διαδήλωναν, πέταξαν μπάλες σανού στη μέση του αγώνα, με αποτέλεσμα να επέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις.

propoli

Με αρκετά προβλήματα φαίνεται πως ήρθε αντιμέτωπος ο Γύρος της Γαλλίας, καθώς αγρότες οι οποίοι διαδήλωναν κατά της πολιτικής που ακολουθεί ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, εισέβαλαν στο χώρο όπου βρίσκονταν σε εξέλιξη το αθλητικό γεγονός στο Stage 16, και έριξαν μπάλες με σανό.

Η κίνηση αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να επέμβουν οι δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο, οι οποίες έριξαν σπρέι πιπεριού στους διαδηλωτές σε μια προσπάθεια να  τους απωθήσουν.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο σπρέι φαίνεται πως επηρέασε πολλούς από τους ποδηλάτες οι οποίοι συμμετείχαν, πολλοί εκ των οποίων σταμάτησαν καθώς δε μπορούσαν να συνεφέρουν τα ανεξέλεγκτα δάκρυά τους.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι δέχτηκαν και ιατρική περίθαλψη με αποτέλεσμα, η διοργανώτρια αρχή να προχωρήσει σε διακοπή του αγώνα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, έλαβε χώρα στη διαδρομή από το Carcassonne στο Bagneres-de-Luchon.

Loading