Δουκάκος: «Τα έχει διαλύσει όλα ο Περέιρα»

«Τα έχει διαλύσει όλα ο Περέιρα» δήλωσε ο ειδικός σε θέματα διαιτησίας, Βαγγέλης Δουκάκος, μιλώντας στην εκπομπή «Full επίθεση».

propoli

Σε αυτήν τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στη διαιτησία, τον Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και τα… εγκλήματα του διαιτητή Τσαμούρη στον αγώνα Λαμία-ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το Λαμία-ΠΑΟΚ: «Μικρός σε δέμας και λίγος σε ικανότητες ο Τσαμούρης. Προφανώς έγινε κουβέντα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, θα του είπαν ότι ήταν πεντακάθαρο πέναλτι στον Βιεϊρίνια. Αυτός πήγε να ισοσκελίσει την κατάσταση και ήταν εκτός τόπου και χρόνου στο δεύτερο μέρος. Πήρε εύκολη δεύτερη κίτρινη ο Κάνιας, δεν έδωσε κόκκινη στον Μπαράλες. Δεν γίνεται να μην έδωσε κόκκινη σε αυτό από τη στιγμή που είδε τα τραύματα του Πασχαλάκη μόλις έβγαλε την μπλούζα του. Το πέναλτι στον Αντέτζο ήταν το λιγότερο. Εδώ δεν έδωσε στον Βιεϊρίνια πέναλτι. Είναι διαιτητής στη νιρβάνα του. Όταν μπαίνει στο γήπεδο δεν έχει τσαγανό, είναι υποτονικός, δεν μπορεί να κρατήσει ένα παιχνίδι. Πως ο Μέλο Περέιρα επέλεξε τον Τσαμούρη σε αυτό το ματς ; Και επίσης, πως επέλεξε τον Τζοβάρα στο ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Την περασμένη εβδομάδα είχαν σεμινάρια, έμαθαν τόσα πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει αρχή και τέλος στην διαιτησία».

«Ο Περέιρα αφήνει πίσω του καμένη γη»

Για την ΚΕΔ: «Ο Σιδηρόπουλος χάθηκε για παράδειγμα. Την Κυριακή εμφανίζεται ο Τάσης. Λες και φέρνουν τον μάγο με τα δώρα. Δεν παίζονται οι άνθρωποι. Μένουν στους πίνακες τόσοι και τόσοι. Ο Κούλα Χασάν, που είναι και διεθνής, τι πρέπει άλλο για να βγει από τους πίνακες; Περνάνε όλα απαρατήρητα.

Ο Τσαμούρης θα τεθεί στο περιθώριο τώρα. Όποτε γίνονται οι ορισμοί, όλοι λένε είναι ανίκανος ο Παπαπέτρου, ο Σιδηρόπουλος είναι κόκκινο πανί. Παίζει στην Ευρώπη και δεν μπορεί να παίξει εδώ δηλαδή ντέρμπι; Πως είναι ανίκανοι όλοι αυτοί; Ο Περέιρα είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ο Τζοβάρας έδινε τα πέναλτι μόνος του χωρίς καμία συνδρομή προχθες. Πως ο Τσαμούρης μπορεί να παίξει άλλο ματς; Ο Περέιρα κλείνεται σε ένα δωμάτιο με άλλους δυο και κάνουν τους ορισμούς. Μόνο ο Μαρίν κάνει πράγματα, όλοι οι άλλοι τίποτα. Και προχθές στο Περιστέρι ο Μαρίν πήγε πάλι. Ο Τριτσώνης είναι ανύπαρκτος, είναι διερμηνέας του Περέιρα.

Εμφυτεύονται κάποιοι βοηθοί σε ματς, απίστευτοι. Το πιο καταπληκτικό είναι, ότι οι διαιτητές όταν έγινε το σεμινάριο, είπαν τι θέλουν. Έχει χάσει τα αυγά και τα καλάθια ο άνθρωπος, ο Μέλο. Ο Τριτσώνης υποτίθεται ότι κάνει πρακτική, δεν έχει το «γκελ» να τα πει όμως. Ο Μαρίν είναι φοβερός στο μάθημα, ο Μέλο έχει πιει το αμίλητο νερό. Έχει αφήσει πίσω του καμένη γη, τα έχει διαλύσει όλα. Η ΕΠΟ ούτε εποπτεύει, δεν κάνει τίποτα απολύτως. Κύριε Γραμμένε δεν μπορείς 15 μήνες να είσαι θεατής. Δεν γίνεται να πήγε στο τελευταίο σεμινάριο και να τους είπε να παίξουν 50-50. Όλοι το λένε αυτό».

Για τον Κομίνη: «Τον Κομίνη δεν τον πλησιάζει κανείς, είτε παραπεμφθεί είτε όχι, έχει την ασυλία του Μέλο Περέιρα. Το ξέρουν όλοι αυτό. Αλλά δεν μιλάει κανείς, είναι κότες οι περισσότεροι. Τον βάζουν από παιχνίδι σε παιχνίδι να παίζει».

Πηγή: Arenafm.gr

Loading