Δώρο στον Τσίπρα και φανέλα του Αντετοκούμπο

Εκτός από την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε ένα ακόμη δώρο αθλητικού περιεχομένου κατά την επίσκεψή και την περιήγησή του στα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και αυτό δεν ήταν άλλο από μια φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς με την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούμπο.

propoli

Ο «Greek Freak» έχει αναλάβει φέτος ρόλο πρεσβευτή στην προώθηση της ανακύκλωσης στην Ελλάδα, όπως έγινε γνωστό κατά τον σταθμό του Αλ. Τσίπρα στο περίπτερο των εταιρειών Texan και Envipco.

Οι υπεύθυνοι των εταιρειών στην ολιγόλεπτη παραμονή του Τσίπρα στο περίπτερο του έδειξαν ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο, στο οποίο ο Αντετοκούμπο στέλνει το μήνυμα ότι «η ανακύκλωση είναι μια παγκόσμια προτεραιότητα και στον αγώνα αυτό είμαστε όλοι μια ομάδα. Γιατί η ανακύκλωση είναι υπόθεση όλων μας. Ας αφήσουμε στις επόμενες γενιές τον πλανήτη μας σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που τον παραλάβαμε».

Να σημειωθεί, ότι στο τελευταίο κομμάτι του βίντεο, ο έλληνας άσσος του ΝΒΑ, μιλά για τις αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα, γεγονός το οποίο ανάγκασε τον πρωθυπουργό να αναφέρει πως «ο Αντετοκούμπο είναι η καλύτερη επένδυση της Ελλάδας στις ΗΠΑ».

Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι των δύο εταιρειών χάρισαν στους Αλέξη Τσίπρα και Τζέφρι Πάιατ από μια φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς με το νούμερο 34 και την υπογραφή του Αντετοκούμπο στην πλάτη.

Loading