INTIME SPORTS

Εκδικάστηκε η έφεση του Ολυμπιακού – Πότε βγαίνει η απόφαση

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η απόφαση για την έφεση του Ολυμπιακού για το ντέρμπι που διακόπηκε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

propoli

Η εκδίκαση της υπόθεσης διήρκησε σήμερα περίπου 2 ώρες, με τους εκπροσώπους των δύο «αιωνίων» αντιπάλων να διαφωνούν για τη διακοπή του αγώνα. Οι μεν «ερυθρόλευκοι» επέμειναν ότι ορθώς ο Γερμανός ρέφερι έστειλε τις δύο ομάδες στ΄ αποδυτήρια στο 70ό λεπτό, οι δε «πράσινοι» χαρακτήρισαν εντελώς λανθασμένη την απόφαση του Φριτζ και, πλέον, το λόγο έχει η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ που θα αποφασίσει εάν το ντέρμπι θα συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη ή, θα δικαιώσει τους Πειραιώτες.

Η απόφαση την επόμενη εβδομάδα

Οι δυο πλευρές παρέθεσαν και βίντεο από τον αγώνα τα οποία έφεραν και σχετική αντιπαράθεση ενώ έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν υπομνήματα μέχρι τη Δευτέρα. Κάτι το οποίο σημαίνει πως όποια απόφαση και αν εκδοθεί θα βγει την επόμενη εβδομάδα.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι δικηγόροι Ιωάννης Χατζησαββάογλου και Δημήτρης Καρπετόπουλος αλλά και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Θοδωρής Κοκκινάκης, ενώ οι «πράσινοι» εκπροσωπήθηκαν από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Πλιάτσικα, τους νομικούς Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Άλκη Παπαντωνίου και Στράτο Παντελά, τον υπεύθυνο αγώνων, Σπύρο Βλάχο, το στέλεχος της διοίκησης, Κώστα Κωνστάντο, τον υπεύθυνο ασφαλείας, Απόστολο Κασκάνη και τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Σταμάτη Γαρρή.

Με την έναρξη της διαδικασίας ο Ολυμπιακός ζήτησε την προβολή ενός βίντεο από το ΟΑΚΑ το οποίο εστίαζε στη θύρα 31 κι έδειχνε πλάνα τόσο από την εισβολή των οπαδών στο 4ο λεπτό, όσο και από το 69′ που οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα.

Ακολούθησε η ένσταση του Παναθηναϊκού κατά της χρήσης του βίντεο, με τους «πράσινους» να υποστηρίζουν ότι η έφεση αφορά την εγκυρότητα της πρωτοβάθμιας απόφασης με τα αδικήματα να έχουν κριθεί στην πειθαρχική επιτροπή της Super League. Το δικαστήριο όμως δέχτηκε την προβολή του βίντεο…

Loading