INTIME SPORTS

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Σμαραγδής

Μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ του έκανε η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού προκειμένου να φτάσει ξανά στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

propoli

Συγκεκριμένα, ένα 24ωρο μετά την απόκτηση του Αλεξίεφ που επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους» ανακοινώθηκε και ο Νίκος Σμαραγδής που επίσης επιστρέφει σε γνώρισμα λημέρια.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την πλευρά της διοίκησης τονίζεται ότι ο πολύπειρος κεντρικός αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια που κάνει να διακριθεί στην Ευρώπη και να διατηρήσει τα εγχώρια σκήπτρα.

Να σημειωθεί ότι στην διάρκεια της καριέρας του ο Σμαραγδής φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού το διάστημα 2012-14, ενώ έχει φορέσει ακόμη τις φανέλες του Άρη του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, του Ηρακλή και του Φοίνικα Σύρου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό, μια ομάδα που έχω να θυμάμαι μόνο επιτυχίες! Οι στόχοι της ομάδας είναι γνωστοί και έρχομαι να βοηθήσω κι εγώ για την επίτευξη αυτών ώστε να πανηγυρίσουμε τίτλους μαζί με τον κόσμο μας».

Loading