INTIME

Επίσημο: Δώνης και Παναθηναϊκός μαζί… για την επόμενη τριετία

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον 49χρονο τεχνικό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού», βάζοντας τέλος στο σίριαλ των τελευταίων εβδομάδων.

propoli

Ο Δώνης επιστρέφει, λοιπόν, μετά από 23 χρόνια στον Παναθηναϊκό, καθώς φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της ομάδας ως παίκτης τη σεζόν 1995-96. Μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο νέος κόουτς των «πρασίνων» δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν μεγάλη επιθυμία να επιστρέψω στην ομάδα μου σε μία κρίσιμη στιγμή γι’ αυτήν. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αρμόζει».

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ένατη ομάδα την οποία θα κοουτσάρει ο Δώνης μετά τις Ηλυσιακό, ΑΕΛ, ΑΕΚ, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ, Αλ Χιλάλ και Αλ Σαρτζά.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε σήμερα και τη συνεργασία του με τον Νίκο Νταμπίζα, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Επίσης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πρόσληψη του Νίκου Νταμπίζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Ο Νίκος Νταμπίζας υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας».

Loading