Επιστροφή στις νίκες για την Μπάγερν

Άλλες εποχές, όταν η Μπάγερν υποδεχόταν την Σάλκε, ήταν το ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Ντόρτμουντ αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στην Χόφενχαϊμ.

propoli

ΜΑΪΝΤΖ-ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Ήττα για την Μάιντζ  μετά από τέσσερις αγωνιστές, χάνοντας από την Άουκσμπουργκ με 3-0. Στην έδρα της, όμως, έχει καλή επίδοση με τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Μεγάλη νίκη για την Μπάγερ Λεβερκούζεν που νίκησε με 3-1 την Μπάγερν Μονάχου. Εκτός έδρας οι «Βαυαροί» έχουν τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Μάιντζ.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Νέα ήττα για τον Αννόβερο με 0-3 από την Λειψία. Δεν έχει νίκη τους εφτά τελευταίους αγώνες, ενώ συν τοις άλλοις έχει και τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Η Νυρεμβέργη κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία από την Βέρντερ Βρέμης με 1-1. Μακριά από την έδρα της  δεν έχει νίκη και περιορίζεται σε δυο ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Νέα νίκη με 0-2 για την Γκλάντμπαχ, την προηγούμενη αγωνιστική, αυτήν τη φορά επί της Σάλκε. Εντός έδρας έχει το απόλυτο με εννιά νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Επιπρόσθετα διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Η Χέρτα έχασε με 0-1. Μακριά από το Βερολίνο έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Γκλάντμπαχ.

ΛΕΙΨΙΑ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Λειψία με 0-3 ,αυτή την φορά κόντρα στο Αννόβερο. Μέσα στην έδρα της έχει επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και μόλις μια ήττα. Η Άιντραχτ μπορεί να ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ντόρτμουντ αλλά είχε πολύ καλή απόδοση. Μακριά από την Φρανκφούρτη έχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ-ΝΤΟΡΜΟΥΝΤ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Δεν τα κατάφερε η Ντόρτμουντ και ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στο γήπεδο της έχει εννέα νίκες και μια ισοπαλία. Έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Η Χόφενχαϊμ παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Φορτούνα Ντίσελντορφ. Εκτός έδρας είναι χωρίς ήττα για πέντε αγώνες. Μέχρι στιγμής, εντός έδρας, έχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Αν και προηγήθηκε στην Στουτγάρδη, η Φράιμπουργκ αρκέστηκε στην ισοπαλία με 2-2. Στην έδρα τους οι γηπεδούχοι έχουν τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Βόλφσμπουργκ νίκησε με 0-1 την Χέρτα. Έχει την τρίτη καλύτερη επίδοση σε εκτός έδρας αγώνες στην Μπουντεσλίγκα, πετυχαίνοντας έξι νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Βόλφσμπουργκ.

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΣΑΛΚΕ

Βαριά ήττα με 3-1 για τη Μπάγερν στο Λεβερκούζεν. Καλείται να επιστρέψει στις νίκες για να έχει ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου. Εντός έδρας έχει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Η Σάλκε έχασε και από την Γκλάντμπαχ με 0-2. Μακριά από την έδρα της έχει πετύχει δυο νίκες, τέσσερις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Μπάγερν  και OVER  3.5 ΓΚΟΛ.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΑΟΥΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγήθηκε αλλά ισοφαρίστηκε η Βέρντερ στη Νυρεμβέργη και τελικά έμεινε στο 1-1. Στη Βρέμη, μέχρι στιγμής, έχει σημειώσει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σκοράρει σχετικά εύκολα στην έδρα της. Η Άουκσμπουργκ πέτυχε σημαντική νίκη με 3-0 επί της  Μάιντζ. Εκτός έδρας έχει συνολικά δυο νίκες, δυο ισοπαλίες  και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Βέρντερ Βρέμης.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ- ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Ισοπαλία με 1-1 για την Φορτούνα με αντίπαλο την Χόφενχαϊμ. Στο Ντίσελντόρφ έχει  τέσσερις νίκες και έξι ήττες. Η Στουτγκάρδη πήρε ισοπαλία με 2-2 από την Φράιμπουργκ. Μέχρι στιγμής, μακριά από το γήπεδο της, έχει μόλις μια νίκη, μια ισοπαλία και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Loading