Η Γκλάντμπαχ απειλεί την Μπάγερν Μονάχου

Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία για την Μπάγερν, κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Αντίθετα η Ντόρτμουντ θα έχει ευκολότερο έργο απέναντι στην Άουγκσμπουργκ που δείχνει να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Τη νίκη ψάχνει και η Λειψία στην έδρα της Νυρεμβέργης.

propoli
ΑΟΥΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Βαριά ήττα με 5-1 από τη Φράιμπουργκ για την Άουγκσμπουργκ. Πλέον κινδυνεύει να μπλέξει σε περιπέτειες για την παραμονή της στη Μπουντεσλίγκα. Στο γήπεδό της έχει δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Ντόρτμουντ επικράτησε με 3-2 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν και εξακολουθεί να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Μακριά από το γήπεδό της έχει έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Ντόρτμουντ και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Ήττα για την Μπάγερ με 3-2 από την Ντόρτμουντ την προηγούμενη αγωνιστική. Ωστόσο οι γηπεδούχοι δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Στο Λεβερκούζεν έχουν έξι νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Η Φράιμπουργκ πέτυχε μεγάλη νίκη με 5-1 κόντρα στην Άουγκσμπουργκ. Εκτός έδρας έχει δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για Μπάγερ και OVER 2.5 ΓΚΟΛ

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες η Άιντραχτ επέστρεψε στις νίκες με 0-3 επί του Ανόβερο. Στη Φρανκφούρτη οι γηπεδούχοι έχουν πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Ακόμα μια ισοπαλία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Χόφενχαϊμ, με 1-1 απέναντι στη Λειψία, έχοντας τις περισσότερες στο πρωτάθλημα (10). Εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες. Δεν έχασε στους τελευταίους έξι αγώνες μακριά από το γήπεδό της. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΛΕΙΨΙΑ

Ακόμα μια αγωνιστική χωρίς νίκη για τη Νυρεμβέργη που ηττήθηκε με 2-1 από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Στο γήπεδό της έχει δυο νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Δεν έχει νικήσει στους τελευταίους οκτώ αγώνες στο γήπεδό της. Η Λειψία έμεινε στην ισοπαλία στην έδρα της με τη Χόφενχαϊμ. Εκτός έδρας έχει καταγράψει πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Έχει τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Λειψία και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΣΑΛΚΕ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

Ήττα με 3-0 από τη Μάιντζ για τη Σάλκε που μετρά πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Στο γήπεδό της έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, έξι ήττες και μια ισοπαλία. Η Φορτούνα προέρχεται από νίκη με 2-1 επί της Νυρεμβέργης (με ανατροπή). Εκτός έδρας έχει δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΜΑΪΝΤΖ

Η Χέρτα ηττήθηκε με 1-0 από την Μπάγερν, αν και είχε καλή απόδοση στο συγκεκριμένο αγώνα. Στο γήπεδό της έχει τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Μάιντζ νίκησε εύκολα τη Σάλκε με 3-0. Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και δυο ήττες. Μπορεί να είναι μια αναμέτρηση στην οποία θα σημειωθούν γκολ. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Βαριά ήττα με 0-3 στην έδρα της από τη Βόλφσμπουργκ γνώρισε η Γκλάντμπαχ. Σε γενικές γραμμές έχει θετικό πρόσημο στις εντός έδρας αναμετρήσεις, καθώς μετρά εννιά νίκες και δυο ήττες. Η Μπάγερν νίκησε δύσκολα τη Χέρτα με 1-0. Μακριά από το Μόναχο έχει απολογισμό εννιά νίκες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Γκλάντμπαχ.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Σημαντική ισοπαλία για τη Στουτγκάρδη με 1-1 κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης. Στην έδρα της έχει πολλές αποτυχίες και περιορίστηκε σε τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες. Το Ανόβερο, από την άλλη μεριά, ηττήθηκε στο γήπεδό του από τη Φρανκφούρτη με 0-3. Μακριά από την έδρα του δεν έχει νίκη, με τον απολογισμό του να είναι τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Στουτγκάρδη.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Μεγάλη νίκη για τη Βόλφσμπουργκ με 0-3 επί της Γκλάντμπαχ. Στο γήπεδό της έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Σκοράρει εύκολα εντός και εκτός έδρας. Η ομάδα της Βρέμης έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Στουτγκάρδη. Μακριά από το γήπεδό της έχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

Loading