Η Μπάγερν ανoίγει την αυλαία στην Bundesliga

Οι ομάδες της Bundesliga (πλην Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ, λόγω Σούπερ Καπ) έκαναν… ποδαρικό στην αγωνιστική περίοδο 2019-20 το τετραήμερο 9-12 Αυγούστου, όταν έδωσαν αγώνα για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας.

propoli

Τώρα θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους και στο πρωτάθλημα, καθώς από σήμερα έως τις 18 Αυγούστου διεξάγονται οι αναμετρήσεις για την πρώτη αγωνιστική της Bundesliga.

Η πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται απόψε (21:30) τη Χέρτα Βερολίνου στην «Αλιάντς Αρένα», στη συνάντηση που «ανοίγει την αυλαία» της σεζόν 2019-20 στην Bundesliga.

Οι Βαυαροί θέλουν να μπουν με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα, προκειμένου να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου τους, αλλά και να κάνουν το πρώτο από τα βήματα που απαιτούνται για να πανηγυρίσουν στο τέλος της σεζόν την όγδοη σερί… σαλατιέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος η Μπάγερν θα είναι αρκετά διαφοροποιημένη σε πρόσωπα, καθώς οι Άριεν Ρόμπεν και Φρανκ Ριμπερί αποτελούν πλέον παρελθόν και το κενό που άφησαν στα άκρα της επίθεσης θα προσπαθήσουν να καλύψουν παίκτες όπως οι Σερζ Γκναμπρί, Κίνγκλεϊ Κομάν και Ιβάν Πέρισιτς.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading