Η Ρώμη στις “φλόγες” για το ντέρμπι Λάτσιο – Ρόμα

Με σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίζεται το Καμπιονάτο και τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων συγκεντρώνονται στη Ρώμη για το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Λάτσιο και Ρόμα.

propoli

Σημαντικός αγώνας διεξάγεται και στη Νάπολη, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την πρωτοπόρο και αήττητη Γιουβέντους.

ΚΑΛΙΑΡΙ – ΙΝΤΕΡ

Ήττα με 1-0 από την Σαμπντόρια για την ομάδα της Σαρδηνίας. Εντός έδρας η συγκομιδή της Κάλιαρι δεν είναι ικανοποιητική καθώς έχει συνολικά τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Ίντερ πήρε ισοπαλία στη Φλωρεντία με 3-3 από την Φιορεντίνα. Εκτός έδρας έχει απολογισμό έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Ίντερ.

ΕΜΠΟΛΙ – ΠΑΡΜΑ

Δεν προέβαλε αντίσταση η Έμπολι και έχασε με 3-0 από τη Μίλαν. Στο γήπεδό της έχει πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Πάρμα έχασε με 0-4 από την Νάπολι και παρέμεινε χωρίς νίκη επί πέντε αγωνιστικές. Εκτός έδρας η Πάρμα έχει πολύ καλή παρουσία μετρώντας πέντε νίκες, μια ισοπαλία και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL

ΜΙΛΑΝ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ

Νίκη για την Μίλαν με 3-0 επί της Έμπολι. Στο γήπεδό της έχει οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Σκοράρει εντός έδρας και έχει τον τρόπο να κερδίζει. Η Σασουόλο παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Σπαλ. Εκτός έδρας είναι αποτελεσματική καθώς καταφέρνει να σκοράρει. Μέχρι στιγμής έχει απολογισμό τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για Μίλαν και GOAL/GOAL.

ΛΑΤΣΙΟ – ΡΟΜΑ

Πρόκειται για το απόλυτο ντέρμπι της Ρώμης. Την προηγούμενη αγωνιστική η Λάτσιο έχασε από την Τζένοα με 2-1 και υποχώρησε στη βαθμολογία. Εντός έδρας έχει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Ρόμα νίκησε δύσκολα την Φροζινόνε με 2-3. Εκτός έδρας έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και δυο ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

ΤΟΡΙΝΟ – ΚΙΕΒΟ

Σημαντική νίκη για την Τορίνο με 2-0 κόντρα στην Αταλάντα. Παραμένει αήττητη στους τελευταίους έξι αγώνες του πρωταθλήματος. Εντός έδρας έχει σημειώσει επτά νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Η Κιέβο δεν έχει νίκη μακριά από το γήπεδο της. Πέτυχε μόλις τέσσερις ισοπαλίες και έχει οκτώ ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Τορίνο.

ΝΑΠΟΛΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Νάπολι προέρχεται από μεγάλη σε έκταση νίκη με 0-4 απέναντι στην Έμπολι. Εντός έδρας είναι αήττητη με δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες. Πέτυχε είκοσι οκτώ γκολ και δέχτηκε επτά. Η Γιουβέντους, από την πλευρά της, είναι αήττητη στο πρωτάθλημα. Νίκησε δύσκολα εκτός έδρας την Μπολόνια με 0-1. Μακριά από το Τορίνο έχει απολογισμό έντεκα νίκες και μια ισοπαλία. Η επιλογή μπορεί να είναι: Goal/goal και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Στην έδρα της η Ουντινέζε έχει να επιδείξει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Μπορεί να σκοράρει και χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη. Η Μπολόνια ηττήθηκε με 0-1 από την Γιουβέντους. Εκτός έδρας έχει μια νίκη, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Μπολόνια και Goal/goal

ΣΠΑΛ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Ισοπαλία για την Σπαλ με 1-1 κόντρα στην Σασουόλο. Στο γήπεδο της έχει δυο νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Σαμπντόρια νίκησε με 1-0 την Κάλιαρι. Μακριά από την Γένοβα έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

ΤΖΕΝΟΑ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Ισοπαλία εκτός έδρας με την Κιέβο με 0-0 για την Τζένοα την προηγούμενη αγωνιστική. Στη Γένοβα έχει πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Φροζινόνε έχασε με 2-3 από την Ρόμα. Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Τζένοα.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Η Αταλάντα προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες. Η τελευταία ήταν με 2-0 από την Τορίνο. Στο Μπέργκαμο μετρά πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Φιορεντίνα έμεινε στην ισοπαλία με 3-3 απέναντι στην Ίντερ. Μακριά από την Φλωρεντία έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

Loading