Θέμα ημερών να αλλάξει χέρια ο Παναθηναϊκός

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να έβγαινε ένας προβληματισμός όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Παϊροτζ που εκπροσωπεί την «Pan Asia», ωστόσο, από την πλευρά του νυν μεγαλομετόχου προκύπτει ότι όλα βαίνουν καλώς και τις επόμενες ημέρες η συμφωνία θα έχει ολκληρωθεί!

propoli

Αισιόδοξος ο Αλαφούζος

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Livesport αναφέρει τα όσα έλεγε χθες ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας στους άμεσους συνεργάτες του: «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Προχωράμε κανονικά. Σε λίγες μέρες (σ.σ. Τρίτη ή Τετάρτη) θα ολοκληρωθεί η συμφωνία και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στην υλοποίησή της. Δεν υπάρχει κάτι το οποίο να έχει αλλάξει τα δεδομένα που υπήρχαν. Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί. Είναι θέμα ολίγων ημερών να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Επίσης στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι σήμερα Παρασκευή έρχονται στην Αθήνα οι στενοί συνεργάτες του Πιεμπονγκσαντ ώστε να προετοιμάσουν το έδαφος για τη τελική συμφωνία. Φυσικά οι Αλαφούζος και Παϊρότζ είναι σε ανοιχτή γραμμή και χθες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία για να ρυθμιστούν κάποια τελευταία ζητήματα που αφορούν στην αγοραπωλησία της ΠΑΕ.

Mε τα υπάρχοντα δεδομένα ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα είναι τη Τρίτη στην Ελλάδα, πράγμα που σημαίνει ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι η πλέον καθοριστική για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Loading