INTIME SPORTS

Ισοπαλία (1-1) στη Λάρισα και αναβολή στη… στέψη

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Λάρισα, καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΛ και πλέον η στέψη του πήρε παράταση μία εβδομάδα.

propoli

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Λουτσέκου παρέταξε μία 11άδα διαφορετική, αφού προχώρησε σε πολλές αναγκαστικές αλλαγές (λόγω τραυματιών). Το ξεκίνημα ήταν αναγνωριστικό για τις δυο ομάδες, όμως, μετά το πρώτο 10λεπτο, ο «δικέφαλος» πήρε τα ηνία κι άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Μπίσεσβαρ. Στο 10′, πάσαρε στον Πέλκα, το σουτ του οποίου από το σημείο του πέναλτι αποκρούστηκε την τελευταία στιγμή από αμυντικούς, ενώ στο 11′ το πλασέ του Ολλανδού έδιωξε σε κόρνερ ο Κρίστινσον.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ ήταν πρωταγωνιστής και στη φάση του 23′ σε σουτ του Λημνιού, την ώρα που οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα. Στο 38′, μια λόμπα του Μπίσεσβαρ έφυγε άουτ, όπως και το σουτ του Λημνιού δυο λεπτά αργότερα.

Χωρίς αλλαγές παρατάχθηκαν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να χάνει μία μεγάλη ευκαιρία στο 55′ μετά τη σέντρα του Λημνιού και κεφαλιά του Πέλκα, όμως, ο τελευταίος με ξερό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1.

Η απάντηση της ΑΕΛ ήρθε εννέα λεπτά αργότερα, όταν ο Φατιόν βρέθηκε μόνος του στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 68′, η κεφαλιά του Σφιντέρσκι από σέντρα του Λημνιού έφυγε ελάχιστα άουτ και δέκα λεπτά μετά, ο Ζαμπά μπήκε στη θέση του Ολιβέιρα. Στο 84′ μπήκε και ο Καρέλης αντί του Λημνιού, ενώ ο «δικέφαλος» είχε δύο ακόμα καλές φάσεις στο 90′ και 92′ με τον Κρέσπο, που αστόχησε σε ισάριθμες κεφαλιές.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Γιακιμόφσκι (Γκόλιας 86′), Σικάφκα, Μόρας, Μπέρτος (Καρανίκας 43′), Μπράλιτς, Ζίφκοβιτς, Νούνιτς, Γκόικοβιτς (Ζίζιτς 29′), Φατιόν.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (Γιαννούλης 36′), Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Ολιβέιρα (Ζαμπά 79′), Σάκχοφ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός (Καρέλης 84′), Σφιντέρσκι.

Πηγή: arenafm.gr

Loading