Ισπανία: Παλεύει για το Champions League η Χετάφε

Μάχη για μια θέση στο Champions League δίνουν Χετάφε και Βαλένθια. Προβάδισμα έχει η Αθλέτικ Μπιλμπάο για μια θέση στο Europa League.

propoli

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΘΕΛΤΑ

Μόνο νίκη χρειάζεται η Μπιλμπάο για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η Θέλτα πέτυχε τεράστια νίκη παραμονής με 2-0 κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αδιάφορη από τη στιγμή που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου. Η Σεβίλλη εξακολουθεί να παλεύει για μια θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΑΛΑΒΕΣ

Εντυπωσιακή η Βαλένθια συνέτριψε με 2-6 την Ουέσκα και βλέπει την έξοδό της στο Champions League να πλησιάζει. Η Αλαβές είναι πλέον βαθμολογικά αδιάφορη μετά την ήττα με 0-1 από τη Σοσιεδάδ. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Βαλένθια.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΕΪΜΠΑΡ

Η Βιγιαρεάλ δεν έχει αποφύγει ακόμα τον κίνδυνο του υποβιβασμού και χρειάζεται τη νίκη. Η Έιμπαρ επικράτησε 1-0 της Μπέτις και μακριά από το γήπεδό της έχει δύο νίκες, οκτώ ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για Βιγιαρεάλ.

ΛΕΓΚΑΝΕΣ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Μεγάλη νίκη για την Λεγκανές που επικράτησε με 0-3 της Σεβίλλης. Η Εσπανιόλ επικράτησε με 3-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης. Μακριά από τη Βαρκελώνη έχει δύο νίκες, οκτώ ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΧΕΤΑΦΕ

Η Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και στο Καμπ Νου έχει απολογισμό δεκατέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Η Χετάφε νίκησε με 2-0 τη Χιρόνα και κάνει όνειρα για έξοδο στο Champions League. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΜΠΕΤΙΣ-ΟΥΕΣΚΑ

Ήττα για την Μπέτις με 1-0 από την Έϊμπαρ. Εντός έδρας έχει επίδοση επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Ουέσκα γνώρισε τη συντριβή με 2-6 από τη Βαλένθια. Εκτός έδρας έχει απολογισμό δύο νίκες, οκτώ ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Μπέτις.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Υποβιβάστηκε και μαθηματικά η Ράγιο μετά την ήττα με 4-1 από τη Λεβάντε. Η Βαγιαδολίδ νίκησε με 1-0 την Μπιλμπάο. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μεγάλη νίκη με 0-1 στην έδρα της Αλαβές για την Σοσιεδάδ που βλέπει πλέον να πλησιάζει ο στόχος της συμμετοχής στο Europa League. Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 3-2 της Βιγιαρεάλ. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Σοσιεδάδ.

ΧΙΡΟΝΑ-ΛΕΒΑΝΤΕ

Παλεύει για την παραμονή η Χιρόνα, μετά την ήττα με 2-0 από την Χετάφε. Η Λεβάντε νίκησε εύκολα με 4-1 τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Χιρόνα.

Loading