Ο ισπανικός Τύπος «δίκασε» την εθνική Ισπανίας (pics)

Με έντονη κριτική αντιμετώπισε ο ισπανικός Τύπος την εθνική Ισπανίας και τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Μουντιάλ. Οι «φούριας ρόχας» ηττήθηκαν από τους Ρώσους στα πέναλτι και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση.

propoli

Για «περιπατητές» κάνει λόγο η Marca

Η εφημερίδα της Μαδρίτης δε θέλησε να ωραιοποιήσει καταστάσεις. Τουναντίον, μάλιστα, έκανε λόγο για… περιπατητές, αφού ο κεντρικός τίτλος της ήταν «περπατώντας για το σπίτι».

Οι συντάκτες της εφημερίδας αφήνουν αιχμές για τους διεθνείς Ισπανούς και την προσπάθεια που (δεν) κατέβαλαν στα γήπεδα της Ρωσίας.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι η εφημερίδα κάνει λόγο για μία ομάδα χωρίς ταχύτητα, ψυχή και «αλεγκρία», καθώς και χωρίς βάθος στον πάγκο.

AS: «Το τέλος μιας γενιάς»

Για το «τέλος μιας γενιάς» κάνει λόγο η έτερη εφημερίδα της Μαδρίτης, AS. Η κριτική της, πάντως, είναι πιο ήπια, καθώς προτιμά να εστιάσει στο «αντίο» του Αντρές Ινιέστα και στο κλείσιμο ενός κεφαλαίου, το οποίο -ας μην ξεχνάμε- περιλάμβανε την κατάκτηση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου και ενός Ευρωπαϊκού.

«Κρίμα», λένε οι εφημερίδες της Βαρκελώνης

Τη λέξη «κρίμα» επέλεξαν στα πρωτοσέλιδά τους οι εφημερίδες της Βαρκελώνης, El Mundo Deportivo και Sport. Αμφότερες υποστηρίζουν πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισπανίας είχε τη δυνατότητα να πετύχει περισσότερα πράγματα στη φετινή διοργάνωση.

Loading