INTIME SPORTS

Ισόπαλοι 3-3 αναδείχθηκαν Λαμία και Ολυμπιακός

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στη Λαμία ανάμεσα στην τοπική ομώνυμη ομάδα και τον Ολυμπιακό, οι οποίες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στο πρώτο παιχνίδι της φάσης για το Κύπελλο Ελλάδας.

propoli

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 9’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Τσούκαλο, προβάδισμα όμως που κράτησαν μόλις για τρία λεπτά αφού ο Ντίας στο 12’ ισοφάρισε για τους ερυθρόλευκους.

Στο 32’ ο Μπουχαλάκης με αυτογκόλ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως στο 51’ ο Σολδάνο που έκανε καλό παιχνίδι το έφερε και πάλι στα ίδια. Δέκα λεπτά αργότερα (61’) ο Χασάν έκανε τρία τα γκολ του Ολυμπιακού, αλλά στο 62’ ο Τσούκαλος και πάλι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Ασίγκμπα (46′ Βασιλαντωνόπουλος), Μπουλούλης, Βάντερσον, Ασούμπρε, Σκόνδρας, Πίτι, Τσούκαλος (72′ Καραμάνος), Τόμας (67′ Μπερτόλιο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Καμαρά, Μουχαλάκης, Ντίας (73′ Κούτρης), Μασούρας, Χασάν (66′ Γκερέρο), Σολδάνο (89′ Βοΐλης).

Loading