Ιταλία: Μάχη παραμονής στη Φλωρεντία

Τεράστιο ενδιαφέρον έχει η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Ιταλία. Η Γιουβέντους κατέκτησε τον τίτλο, η Νάπολι έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση, ωστόσο υπάρχουν τέσσερις ομάδες που διεκδικούν δυο θέσεις για το επόμενο Champions League, ενώ πολλές ομάδες εμπλέκονται και στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

propoli
ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ

Την τύχη της στα χέρια έχει η Αταλάντα καθώς με νίκη κόντρα στη Σασουόλο θα συμμετάσχει στο Champions League. Η Σασουόλο είναι αδιάφορη και εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για Αταλάντα και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΙΝΤΕΡ – ΕΜΠΟΛΙ

«Καίγονται» και οι δυο ομάδες. Η Ίντερ με νίκη εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στο Champions League. Η Έμπολι νίκησε με 4-1 την Τορίνο (3η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα). Παραμένει στην κατηγορία ακόμα και με ήττα, αρκεί να χάσει η Τζένοα. Η επιλογή είναι: Νίκη για Ίντερ και GOAl/GOAL.

ΚΑΛΙΑΡΙ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη για την Κάλιαρι. Η Ουντινέζε νίκησε με 3-2 τη Σπαλ και θέλει έναν βαθμό για να μην έχει προβλήματα. Εκτός έδρας έχει πετύχει δυο νίκες, πέντε ισοπαλίες και έντεκα ήττες. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΣΠΑΛ – ΜΙΛΑΝ

Ήττα για τη Σπαλ με 3-2 από την Ουντινέζε. Η Μίλαν προέρχεται από νίκη με 2-0 επί της Φροζινόνε (3η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα). Θέλει νίκη για να ελπίζει σε συμμετοχή στο Champions League. H επιλογή είναι: Νίκη για Μίλαν.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΤΖΕΝΟΑ

Πέμπτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα για τη Φιορεντίνα που έχασε με 1-0 από την Πάρμα. Σε συνδυασμό αποτελεσμάτων κινδυνεύει με υποβιβασμό. Χρειάζεται έναν βαθμό ώστε να αποφύγει τις περιπέτειες. Η Τζένοα παραμένει στην κατηγορία μόνο με νίκη. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΡΟΜΑ – ΠΑΡΜΑ

Η Ρόμα, μετά την ισοπαλία με 0-0 με τη Σασουόλο, ελπίζει σε ένα θαύμα για να βρεθεί στο Champions League. Χρειάζεται, ωστόσο, το βαθμό για να διασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Europa League. Η Πάρμα νίκησε την Φιορεντίνα με 1-0 και είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Ρόμα.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ήττα για τη Σαμπντόρια με 1-2 από την Έμπολι. Η Γιουβέντους παραχώρησε ισοπαλία στην Αταλάντα με 1-1. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΤΟΡΙΝΟ – ΛΑΤΣΙΟ

Η Τορίνο έχασε με 4-1 από την Έμπολι και θέλει να κλείσει με νίκη το πρωτάθλημα. Η Λάτσιο παραχώρησε ισοπαλία στην Μπολόνια με 3-3. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΝΑΠΟΛΙ

«Χρυσή» ισοπαλία που της εξασφάλισε την παραμονή αποδείχθηκε για την Μπολόνια το 3-3 με την Λάτσιο. Η Νάπολι διέλυσε την Ίντερ με 4-1. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

Loading