INTIME

«Κάηκε» η Θεσσαλονίκη για τον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ

Δεν… κοιμήθηκε η Θεσσαλονίκη, καθώς χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ κατέκλυσαν το κέντρο της πόλης και πανηγύρισαν την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ. Τα ξημερώματα, μάλιστα, στον Λευκό Πύργο έφτασε και η αποστολή της ομάδας, η οποία αποθεώθηκε από τους συγκεντρωμένους φιλάθλους.

propoli

Η γιορτή ξεκίνησε από το αεροδρόμιο

Λίγο μετά τις 3:15 το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή του ΠΑΟΚ από την Αθήνα, προσγειώθηκε στην Θεσσαλονίκη. Εκατοντάδες φίλοι του «Δικεφάλου» βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για να υποδεχθεί τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

«Είναι τρελός ο πρόεδρος»

Ο πρώτος άνθρωπος που υποδέχθηκε την αποστολή ήταν ο Ιβάν Σαββίδης, που είχε μεταβεί στην Θεσσαλονίκη, με πτήση που είχε γίνει λίγο νωρίτερα. Μόλις έγινε αντιληπτός από το συγκεντρωμένο πλήθος έγινε δέκτης θερμών αντιδράσεων.

Αναμονή για την αποθέωση

Μπορεί το αεροπλάνο της αποστολής να προσγειώθηκε στις 3:15, ωστόσο, χρειάστηκε να περάσουν πάνω από 20 λεπτά για να βγουν στον χώρο που του περίμενε ο κόσμος για να τους αποθεώσει. Το λεωφορείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε εκεί από νωρίς και παρέλαβε τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, οδηγώντας τους… στην αποθέωση.

«Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» και «Βγάλ’ το πιστόλι πρόεδρε…»

Το σύνθημα «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» δονούσε την ατμόσφαιρα στον αερολιμένα της Θεσσαλονίκης, με τον Ιβάν Σαββίδη να πανηγυρίζει αγκαλιά με τους παίκτες του. Μάλιστα, αρκετοί ποδοσφαιριστές ανέβηκαν στην οροφή του λεωφορείου και σήκωσαν την κούπα του Κυπελλούχου Ελλάδας, απαντώντας θετικά στο επίμονο αίτημα των φιλάθλων να σηκώσουν το τρόπαιο.

Ένα από τα συνθήματα που… έκλεψαν την παράσταση ήταν το «βγάλ’ το πιστόλι πρόεδρε» που φώναζαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ακούγοντάς το χαμογέλασε.

Ραντεβού στον Λευκό Πύργο

Μετά από 45 λεπτά αποθέωσης και με τα ρολόγια να δείχνουν 3:35, αποφασίστηκε πως η αποστολή του ΠΑΟΚ θα μεταβεί στον Λευκό Πύργο για να συνεχιστούν εκεί οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης περίμεναν τους θριαμβευτές του ΟΑΚΑ πολλές χιλιάδες κόσμου.

Το λεωφορείο με τους Κυπελλούχους Ελλάδας έφτασε στην πλατεία Λευκού Πύργου γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα και γνώρισε την αποθέωση από τους συγκεντρωμένους φιλάθλους.

Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές ανέβηκαν στην οροφή του λεωφορείου, δείχνοντας τη χαρά τους και τραγουδώντας μαζί με τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Συνέχεια της φιέστας στην Τούμπα

Η φιέστα του ΠΑΟΚ αναμένεται να συνεχιστεί το απόγευμα της Κυριακής (13/5), στην Τούμπα.

Πηγή: Arenafm.gr

Loading