«Κάτι τρελό… ένα μετάλλιο!»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Νικ Καλάθης είναι εκ των πρωταγωνιστών του βίντεο preview που ετοίμασε για τις 32 συμμετέχουσες εθνικές ομάδες η FIBA ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, μία ημέρα πριν το εναρκτήριο τζάμπολ της διοργάνωσης! «Ο ουρανός είναι το όριό τους» αναφέρει ο παρουσιαστής για τη «γαλανόλευκη» που διεκδικεί το πρώτο μετάλλιό της, δέκα χρόνια μετά το χάλκινο στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας το 2009. «Μακάρι να πετύχουμε κάτι τρελό φέτος το καλοκαίρι» δηλώνει ο “Greek Freak” και ο Νικ Καλάθης συμπληρώνει: «Μακάρι να φτάσουμε μέχρι το μετάλλιο!».

Ο MVP της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε αρχικά για την εθνική Ελλάδας και τις δυνατότητές της στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Έχουμε ένα σύνολο παικτών που μπορεί να παίξει φανταστικό μπάσκετ, ένα σύνολο παικτών που κυριαρχεί στην Ευρώπη και στο ΝΒΑ. Είμαι χαρούμενος που εκπροσωπώ τη χώρα μου και την οικογένειά μου. Πάντα θα έχω χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Αγαπώ να παίζω μπάσκετ, αγαπώ να εκπροσωπώ τη χώρα μου. Μακάρι να πετύχουμε κάτι τρελό φέτος το καλοκαίρι».

propoli

Εν συνεχεία, ο “Giannis” αναφέρθηκε στη συνύπαρξή του στην εθνική Ελλάδας με τον αδελφό του, Θανάση: «Είναι απίθανο. Ήταν ανέκαθεν το όνειρό μας να παίξουμε μαζί στην εθνική ομάδα. Αν του πεις να περάσει μέσα από έναν τοίχο, θα περάσει μέσα από έναν τοίχο. Δε θα κάνει πίσω, δε θα τα παρατήσει, δε θα σκύψει το κεφάλι, θα δώσει το 100%. Θέλουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα να είναι μία απίθανη, μία ονειρεμένη εμπειρία, αλλά θα είναι μόνο η αρχή»…

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading