«Καθάρισε» στο τέλος ο Άρης τον Αστέρα

Ο Χαμζά Γιουνές με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 87′ έλυσε τον… γόρδιο δεσμό, με τον Ματέο Γκαρσία (που είχε κερδίσει το πέναλτι) στις καθυστερήσει να πετυχαίνει ένα ακόμα γκολ (4ο φετινό του), «σφραγίζοντας» τη νίκη για την ομάδα του Πάκο Ερέρα, που επέστρεψε στις νίκες.

propoli

Οι Κίτρινοι στο πρώτο ημίχρονο, έδειξαν «εγκλωβισμένοι» μεσοεπιθετικά με τους Ντιγκινί, Γιουνές και Γκαρσία να μένουν μακριά από τον καλό τους εαυτό, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξει κίνηση στην επίθεση, ενώ ούτε και στο δεύτερο ημίχρονο που πέρασε ο Ναζλίδης στο γήπεδο, άλλαξαν πολλά, με τους Κίτρινους να φορτώνουν τις πτέρυγες, ψάχνοντας συνεχώς με σέντρες τους επιθετικούς τους.

Ο Αστέρας Τρίπολης από τη δική του πλευρά, έδωσε την κατοχή στους Κίτρινους, επιλέγοντας να «χτυπήσει», με αντεπιθέσεις, με τον Τόνσο, στο 8’ να χάνει μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ του αγώνα.

Οι Αρκάδες, αν και γενικώς βρίσκονταν σε φάση άμυνας, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, αλλά ούτε και απείλησαν, με τον Πάκο Ερέρα (οι αλλαγές του ουσιαστικά έκριναν το αποτέλεσμα), να αναγκάζεται στο ημίχρονο να αλλάξει το αρχικό του πλάνο, αφήνοντας στην άκρη το 4-3-3 και επιλέγοντας το 4-2-3-1. Και πάλι όμως, δεν άλλαξαν πολλά για την ομάδα του, μέχρι να φτάσουμε στο τελευταίο πεντάλεπτο εκεί όπου έγιναν όλα, με τον Αρη, να επιστρέφει στις νίκες, έπειτα από την ήττα στους «Ζωσιμάδες».

Οι συνθέσεις: 

Άρης (4-3-3): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Κολάσο (46’ Ναζλίδης), Μπάσα, Ματίγια (81’ Σιώπης), Ντιγκινί (72’ Μαρτίνες), Γιουνές, Γκαρσία.

Αστέρας Τρίπολης (4-2-3-1): Παπαδόπουλος, Βλάχος (89’ Δουβίκας), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ορτέγκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Τόνσο (71’ Κώτσιρας), Κυριακόπουλος (60’ Φερνάντεθ), Μανιάς.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης).

Loading