Κανελλάκης: «Θα συμβάλουμε στην επιτυχία της διοργάνωσης»

Ο υπό παραίτηση πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας και ήδη παραιτηθείς από την θέση του γραμματέα της Οργανωτικής Επιτροπής των ΙΙ Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων στην Πάτρα το 2019, Νίκος Κανελλάκης.

Με δήλωσή του εκφράζει τα παράπονά του γιατί στη σύσκεψη που συγκάλεσε την περασμένη Κυριακή ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στα γραφεία της Ο.Ε. των Παράκτιων Αγώνων, δεν προσκλήθηκαν τα μέλη της προηγούμενης Ο.Ε. των Αγώνων, ούτε και η Διοικούσα Επιτροπή του ΠΕΑΚ Πάτρας -η οποία τυπικά αλλά και ουσιαστικά παραμένει ενεργή- ώστε να τον ενημερώσει για τα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα για τους Αγώνες.

propoli

Ταυτοχρονα επικρίνει τη στάση του νέου προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων, του κ. Παπαδημάτου, πως διατηρεί «κάποιες προσωπικές επιφυλάξεις» εάν θα γίνουν οι Αγώνες και τόνισε σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, πως όλες οι πράξεις είναι αναρτημένες στη “Διαύγεια” και στη διάθεση όλων των πολιτών, αφού όλες οι επιλογές και οι κινήσεις ήταν προς το συμφέρον του Δημοσίου.

Τέλος, επισήμανε ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΕΑΚ, δηλώνουν παρόντες στο μεγάλο στοίχημα της Πάτρας και θα συμβάλουν με όλες τις δυνάμεις τους, στην επιτυχία των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων της Πάτρας…

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading