Κλέβει τις εντυπώσεις το ντέρμπι της Γένοβα

Απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι στο Καμπιονάτο. Ωστόσο τα βλέμματα προσελκύει η αναμέτρηση της Σαμπντόρια με την Τζένοα.

propoli

ΣΠΑΛ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Στο γήπεδό της η Σπαλ έχει τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Γιουβέντους επικράτησε δύσκολα με 2-1 της Μίλαν και χρειάζεται ένα βαθμό για να κατακτήσει τυπικά το πρωτάθλημα. Η επιλογή είναι: Νίκη Γιουβέντους και ΟVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΡΟΜΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Με το «διπλό» επέστρεψε η Ρόμα από την έδρας της Σαμπντόρια (0-1). Η Ουντινέζε νίκησε με 3-2 την Έμπολι. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Ρόμα και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΜΙΛΑΝ-ΛΑΤΣΙΟ

Η Μίλαν μπορεί να έχασε εκτός έδρας με 2-1 από την Γιουβέντους, ωστόσο στο γήπεδό της είναι ιδιαίτερα δυνατή. Η Λάτσιο ήρθε ισόπαλη (2-2) με την Σασουόλο. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Μίλαν.

ΤΟΡΙΝΟ-ΚΑΛΙΑΡΙ

Στο Τορίνο η ομώνυμη ομάδα έχει εννέα νίκες, μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Η Κάλιαρι νίκησε με  2-1 την Σπαλ. Εκτός έδρας πάντως έχει αδυναμίες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Τορίνο.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΤΖΕΝΟΑ

Το ντέρμπι της Γένοβας. Η Σαμπντόρια προέρχεται από ήττα με 0-1 από την Ρόμα. Η Τζένοα ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας (1-1) με τη Νάπολι. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Σαμπντόρια.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΠΑΡΜΑ

Η Σασουόλο είναι εξαιρετικά παραγωγική ομάδα, έχοντας εντός έδρας πέντε νίκες, επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες (31-31 γκολ). Η Πάρμα ήρθε ισόπαλη (0-0) με την Τορίνο, μένοντας χωρίς νίκη εκτός έδρας για πέντε αγώνες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Σασουόλο.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Στην Φλωρεντία η Φιορεντίνα έχει απολογισμό πέντε νίκες, επτά ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Μπολόνια νίκησε την Κιέβο με 3-0. Η επιλογή είναι: Νίκη για Φιορεντίνα.

ΚΙΕΒΟ-ΝΑΠΟΛΙ

Εντός έδρας η Κιέβο έχει απολογισμό μια νίκη, πέντε ισοπαλίες και εννιά ήττες. Η Νάπολι παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Τζένα. Η επιλογή είναι: Νίκη Νάπολι και OVER 2.5 ΓΚΟΛ

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ-ΙΝΤΕΡ

Η Φροζινόνε «παλεύει» για την παραμονή της, έχοντας εντός έδρας μια νίκη, πέντε ισοπαλίες και εννιά ήττες. Η Ίντερ πήρε «λευκή» ισοπαλία με την Αταλάντα (0-0). Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΕΜΠΟΛΙ

Ισοπαλία για την Αταλάντα εκτός έδρας με την Ίντερ. Στο Μπέργκαμο έχει επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Έμπολι έχασε με 3-2 από την Ουντινέζε. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη παρά τέσσερις ισοπαλίες και έντεκα ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη Αταλάντα και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

Loading