Κροατία – Δανία: Το όνειρο συνεχίζεται στο Μουντιάλ

Κροατία και Δανία αναμετρώνται στο Νόβγκοροντ Στάντιουμ για τη φάση των 16, με τους Κροάτες που κλέβουν την παράσταση μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, να είναι το μεγάλο φαβορί για νίκη και πρόκριση.

propoli

Η Κροατία συνεχίζει να κλέβει την παράσταση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ρωσίας και δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα. Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς, κέρδισε και την Ισλανδία με 2-1 με τα γκολ των Μπάντελ στο 53’ και Πέρισιτς στο 90’ και βάζει πλώρη, ώστε το ταξίδι της να διαρκέσει μέχρι το τέλος του. Η Κροατία, μακράν η καλύτερη ομάδα του τουρνουά, ολοκλήρωσε με το απόλυτο τις αναμετρήσεις της στον όμιλο και δικαιότατα πήρε την πρωτιά. Τώρα, ετοιμάζεται για τη νέα μεγάλη πρόκληση με τη Δανία και ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Πρόκριση στους 8. Αυτό είναι και το μεγάλο όνειρο, όλων, στο στρατόπεδο της ομάδας, κάτι που αν επιτευχθεί, θα συμβεί για πρώτη φορά μετά το 1998.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς και οι παίκτες του είναι πανέτοιμοι για την αναμέτρηση με τη Δανία και με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη, στοχεύουν σε μία ακόμα υπέρβαση. Η αισιοδοξία στο στρατόπεδο της Κροατίας είναι διάχυτη, αφού οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, αφήνουν ορθάνοιχτο τον δρόμο. Στα αγωνιστικά, ο Ντάλιτς, δεν προτίθεται να αλλάξει την πετυχημένη συνταγή και το 4-2-3-1, αναμένεται να είναι το σχήμα και με τους Δανούς. Ο Κροάτης ομοσπονδιακός τεχνικός, πιθανότατα, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάρκο Πιάτσα που έχει πρόβλημα στο γαστροκνήμιο, ενώ η συμμετοχή του Κάλινιτς, εξαρτάται από τον ίδιο. Χωρίς άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Η Δανία, απέσπασε ισοπαλία 0-0 από την Γαλλία και πήρε αυτό που ήθελε, δηλαδή την πρόκριση. Τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο και αήττητη, πίσω από τους Γάλλους και τώρα πηγαίνει να αντιμετωπίσει την καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης. Με την Γαλλία, έπαιξε κυρίως για το αποτέλεσμα, αφού ελάχιστα, μπόρεσε να κάνει κάτι επιθετικά. Αντιλαμβάνεται, ότι το έργο της με την Κροατία, είναι πολύ δύσκολο και θα χρειαστεί πολύ κόπο και τρόπο για να προκριθεί.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Δανίας, Ογκε Χαρέιντε, προετοιμάζει την ομάδα του για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Κροατία, υπό την έντονη κριτική του τύπου της Δανίας και τη γκρίνια των φιλάθλων που δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις και κυρίως στο ματς με την Γαλλία. Ωστόσο, όλα αυτά μπαίνουν στην άκρη, αφού η πρόκριση είναι ο μεγάλος στόχος. Ο Χαρέιντε, δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το ίδιο σύστημα, το 4-2-3-1.

Η μεγάλη στιγμή για Κροατία και Δανία έφτασε. Η Κροατία στην φάση των ομίλων έκλεψε την παράσταση και στοχεύει στο να συνεχίσει να τρελαίνει κόσμο. Η Δανία, ναι μεν ολοκλήρωσε την πρώτη φάση αήττητη, όμως ξεκάθαρα, υστερεί των Κροατών. Η Κροατία αναζητεί την πρώτη μεγάλη πρόκριση από το 1998 και θα τα δώσει όλα για να τα καταφέρει. Οι εμφανίσεις, τα αποτελέσματα και το κίνητρο, είναι πολύ σημαντικά για να αγνοηθούν και θα την στηρίξουμε, γιατί μπορεί να τα καταφέρει.

21.00 ΚΡΟΑΤΙΑ – ΔΑΝΙΑ 1  @1,96

21.00 ΚΡΟΑΤΙΑ – ΔΑΝΙΑ ΜΑΡΙΟ ΜΑΤΖΟΥΚΙΤΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ  @2,87

Πηγή: bet3.gr

Loading