Κύπελλο Ελλάδας: Αντίδραση Ατρόμητου για τον ορισμό Παπαπέτρου

Ο ορισμός του Τάσου Παπαπέτρου στον αγώνα ρεβάνς στο Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, έφερε την αντίδραση του συλλόγου των δυτικών προαστίων.

propoli

Η διοίκηση της περιστεριώτικης ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με αποδέκτες τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μέλο Περέιρα.

Ο Ατρόμητος διαμαρτύρεται για το μη ορισμό ξένων διαιτητών στους αγώνες του με τους τέσσερις «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, υπενθυμίζοντας τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο πρώτο παιχνίδι με την Ένωση και φέροντας προ των ευθυνών τους Γραμμένο και Περέιρα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βλέποντας τον ορισμό της συγκεκριμένης τετράδας από την ΚΕΔ ενώ επανειλημμένα έχει ζητήσει από την ΚΕΔ και τον κ. Περέιρα τον ορισμό ξένων διαιτητών στα παιχνίδια τόσο με τις μεγάλες ομάδες στο πρωτάθλημα όσο και στους δυο αγώνες με την ΑΕΚ στο κύπελλο, φέρνει ενώπιον των ευθυνών τους για ότι συμβεί στο αυριανό παιχνίδι προσωπικά τον κ. Περέιρα και τον κ. Γραμμένο, οι οποίοι συνεχίζουν να αγνοούν προκλητικά το δίκαιο αίτημα του Ατρομήτου για ξένους διαιτητές καταπατώντας έτσι τις αρχές της ισονομίας και ίσης μεταχείρισης των ομάδων.

Τελειώνοντας ευελπιστούμε να μην γίνουμε μάρτυρες μιας ακόμα αλλοίωσης αποτελέσματος όπως στο πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο Περιστερίου».

Δείτε επίσης: Το σκηνικό Σάρι – Κέπα είχε συμβεί και στον Αστέρα Ραχούλας! (vd)

Loading