Κύπελλο Ελλάδας: Από 120 προκλήσεις σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Περισσότερα από 1.000 άτομα θα παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο, στο ΟΑΚΑ.

propoli

Στη σύσκεψη της Τρίτης που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ, αποφασίστηκε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να πάρουν μόλις από 120 προσκλήσεις!

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, το παρών έδωσαν οι Μάκης Γκαγκάτσης, Κυριάκος Κυριάκος και οι κκ. Γεροντίδης, Πλιάτσικας. Την ΑΕΚ εκπροσωπούν η Αγγελική Αρκάδη και ο Ανδρέας Δημάτος.

Στη σύσκεψη βρέθηκαν εκπρόσωποι από το ΟΑΚΑ, της Αστυνομία και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος απουσίαζε από την προηγούμενη. Αντίθετα απουσίασε ο υπερσύμβουλος της FIFA, Πετρ Φούσεκ, που είχε δώσει το παρών στην πρώτη.

Όπως έγινε γνωστό, αποφασίστηκε να δοθούν 840 ονομαστικές προσκλήσεις. Η κάθε ομάδα θα πάρει από 120 ενώ 600 θα δοθούν στην ΕΠΟ. Οι υπόλοιπες 200 θα μοιραστούν (100+100) στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τους συγγενείς τους.

Ο φίλοι της ΑΕΚ θα παρακολουθήσουν τον τελικό από τη Θύρα 31 και του ΠΑΟΚ από τη Θύρα 23.

Αρχικά πάντως, υπήρχε η σκέψη να δοθούν από 500 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα και 500 στην ΕΠΟ, κάτι το οποίο δεν έγινε λόγω της ανησυχίας ότι μπορεί να καταλήξουν σε σκληροπυρηνικούς οπαδούς.

Ζήτησε 1.000 προσκλήσεις ο Κ. Κυριάκου

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, πρότεινε να δοθούν από 1000 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα, αλλά το αίτημά του δεν έγινε δεκτό.

Εν τω μεταξύ αποφασίστηκε να μην διεξαχθεί media day. Την Παρασκευή (10/5) στις 15:30 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου της ΑΕΚ και θα ακολουθήσει αυτή του ΠΑΟΚ στις 18:30.

Loading