INTIME

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα για τον τελικό ο ΠΑΟΚ, 2-0 τον Αστέρα!

Ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας πήρε απόψε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς επικράτησε με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

propoli

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε καλύτερα και μόλις στο 17ο λεπτό άνοιξε το σκορ με όμορφο σουτ του Λέο Μάτος μέσα από την περιοχή, ο οποίος όμως ήταν ελάχιστα σε θέση οφσάιντ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, δημιούργησε μερικές ευκαιρίες όμως ποτέ δεν απείλησε περισσότερο την εστία του Πασχαλάκη.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και περίπου στο 70ο λεπτό, το ματς έγινε πιο γρήγορο και πιο δυνατό, έχοντας μονομαχίες μεταξύ παικτών, όπως του Ιγκλέσιας με τον Ίνγκασον έξω από την περιοχή του Αστέρα, με αποτέλεσμα ο πρώτος να δεχτεί δεύτερη κίτρινη και να αποχωρήσει το παιχνίδι, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες για τα τελευταία λεπτά. Στην ίδια φάση, μετά από γύρισμα σε σουτ του Γιαννούλη, ο Λέο Μάτος σκόραρε για δεύτερη τη φορά -με το πιο όμορφο γκολ της καριέρας του στον ΠΑΟΚ- έξω από την περιοχή με σουτ.

Πλέον, ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να ταξιδέψει στην Τρίπολη για τα… τυπικά προκειμένου να «κλειδώσει» την πρόκριση στον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας. Μέχρι τότε, θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Λαμία στο ΟΑΚΑ (απόψε, 21:45).

Δείτε τις φάσεις και τα γκολ:

https://www.youtube.com/watch?v=_VRWMnZEwNQ

Loading