INTIME

Λουτσέσκου: «Έκπληξη η αποχώρηση Πρίγιοβιτς»

Έκπληξη χαρακτήρισε την αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ ο προπονητής του Δικεφάλου Ραζβάν Λουτσέσκου.

propoli

Εν όψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ρουμάνος τεχνικός παραδέχθηκε ότι μετά την εξέλιξη αυτή η ομάδα του θα πρέπει να καλύψει το κενό του Σέρβου στράικερ.

Αφού στάθηκε στις δυσκολίες του αγώνα της Κυριακής και ξεκαθάρισε ότι απαντες στο τμήμα έχουν αφοσιωθεί στον Αστέρα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε όπως ήταν αναμενόμενο για τον Πρίγιοβιτς:

«Έδωσε πολλά σε εμάς»

«Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και παίκτης, έδωσε πολλά σε εμάς, στον ΠΑΟΚ, δώσαμε πολλά και εμείς ενδεχομένως. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου», ενώ όταν του ζητήθηκε να απαντήσει εάν περίμενε τη συγκεκριμένη μεταγραφή σχολίασε:

«Όχι, ήταν έκπληξη αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μπορεί να εμφανιστούν τέτοιου είδους εκπλήξεις. Είμαστε δυνατή ομάδα και πρέπει να βρούμε άμεσα λύσεις είτε από έξω είτε εντός ομάδας».

Για το αν θα πρέπει να καλυφθεί το κενό του Πρίγιοβιτς, ο Λουτσέσκου δεν κρύφτηκε: «Ναι θα πρέπει να γίνει μεταγραφή. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα έχει μεγαλύτερη κάλυψη αν υπάρχει ακόμα ένας παίκτης.

Υπάρχει ο Ακπόμ που είναι ταλαντούχος και χρειάζεται ρυθμό για να βρει τα πατήματα του, είναι και ο Καρέλης που ταιριάζει περισσότερο σαν δεύτερος, είναι πιο δύσκολο για αυτόν να παίξει ως πρώτος. Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι έφυγε ο Πρίγιοβιτς σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε ακόμα ένα σημαντικό παίκτη, για τον συναγωνισμό ανάμεσα στους παίκτες».

Loading