Λουτσέσκου: «Θέλουμε σαν τρελοί να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του πήραν το μάθημά τους από τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στη Βίντι (0-2) και αύριο θα μπουν «υποψιασμένοι» στη Groupama Arena για να αντιμετωπίσουν τους Ούγγρους.

propoli

Ο Ρουμάνος τεχνικός παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε απόψε στη Βουδαπέστη ότι ο αντίπαλος είχε υποτιμηθεί, καθώς υπήρχε ευφορία από τις νίκες στα ελληνικά ντέρμπι και στο Μπορίσοφ, απέναντι στην ΜΠΑΤΕ.

Αναλυτικά, ο Λουτσέσκου μίλησε για:

Το Europa League και το στόχο του πρωταθλήματος

«Ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι όλοι θέλουμε να κερδίσουμε σαν τρελοί φέτος το πρωτάθλημα. Πέρυσι το κάναμε, αλλά έγιναν άλλα πράγματα. Φέτος το χρειαζόμαστε πραγματικά. Την ίδια στιγμή, έχοντας δύσκολα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Europa League, προσπαθήσαμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο από κάθε παιχνίδι προς όφελος μας. Το καταφέραμε απόλυτα, το μόνο λάθος μας, ήταν αυτό το παιχνίδι με τη Βίντι στην έδρα μας».

Τι πήγε λάθος στο πρώτο ματς με τους Ούγγρους

«Ίσως υποτιμήσαμε τον αντίπαλό μας δύο εβδομάδες πριν, βλέποντας ότι κερδίσαμε εύκολα την ΜΠΑΤΕ στη Λευκορωσία, που κέρδισε εύκολα εδώ τη Βίντι. Ήταν και η κατάσταση που περνούσαμε με τα ντέρμπι στην Ελλάδα, τα οποία κερδίσαμε. Ίσως πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε εκείνο το παιχνίδι με την ίδια ευκολία, έχοντας πολύ καλή ψυχολογία».

Τον αυριανό αγώνα

«Ξέρουμε πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε το αυριανό παιχνίδι. Θα βρούμε απέναντι μας μία ομάδα πειθαρχημένη, που έχει πλάνο στο γήπεδο. Πιστεύω ότι η ήττα στην Θεσσαλονίκη, θα μας βοηθήσει για το αυριανό παιχνίδι».

Το πιθανό σχήμα και την επιστροφή του Μαουρίσιο

«Έχω την πρώτη ιδέα για το αρχικό σχήμα, αλλά στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κρατήσω τον Μαουρίσιο στην 18άδα και στον πάγκο αύριο. Έχει συμμετάσχει σε 2 προπονήσεις με την ομάδα, παρόλα αυτά τις προηγούμενες εβδομάδες δεν κάθισε καθόλου. Θέλουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, να τον βάλουμε με ασφάλεια σε αυτόν τον ανταγωνισμό της ομάδας».

Τον Χατσερίντι

«Πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό για έναν παίκτη, ο οποίος δεν παίζει όσο θα ήθελε, να έχει μία σκέψη να φύγει. Δεν βρίσκω κάτι παράλογο στις δηλώσεις του. Από την άλλη, έχουμε ένα ζευγάρι κεντρικών αμυντικών που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και έχουν κάνει εκπληκτικά παιχνίδια. Υπάρχουν γενικότερα πολύ καλές τοποθετήσεις από την τετράδα της άμυνάς μας και είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να μπει σε αυτό το σχήμα».

Πριν τον Λουτσέσκου μίλησε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο

«Δεχθήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη στον πρώτο αγώνα με τη Βίντι. Θα τα διορθώσουμε σε αυτό το παιχνίδι και στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη», είπε ο Ισπανός αμυντικός.

Για τους 100 αγώνες του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

«Ναι, θέλω να γιορτάσω τα 100 παιχνίδια μου με τον ΠΑΟΚ με νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος για τις 100 συμμετοχές. Δεν θέλω να σκέφτομαι κάτι περισσότερο. Θέλω να κάνω παραπάνω παιχνίδια στο μέλλον και όπως είπα θα ήθελα να συνδυαστούν αυτές οι 100 συμμετοχές με μία νίκη».

Loading