Λουτσέσκου: «Με τον Σαββίδη θα αποφασίσουμε το μέλλον μου»

Μπορεί να γράφονται και να ακούγονται διάφορα για το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο ο ίδιος δηλώνει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του στον ΠΑΟΚ, εκφράζει το σεβασμό του για τον Ιβάν Σαββίδη και σημειώνει πως θα αποφασίσει μαζί του τι μέλλει γενέσθαι.

propoli

Παράλληλα, ο τεχνικός του «Δικεφάλου σχολίασε την κλήρωση του Κυπέλλου (σ.σ. με τον Αστέρα Τρίπολης), καθώς και τις αναμετρήσεις με ΠΑΟ και Ατρόμητο στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

Για την κλήρωση του Κυπέλλου:

«Δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί έχουμε το μυαλό στον Ατρόμητο. Το παιχνίδι Κυπέλλου είναι σε ένα μήνα από τώρα, οι ημιτελικοί θα έχουν ενδιαφέρον γιατί είναι πολύ κοντά οι ομάδες για να περάσουν στον τελικό. Έχουν όλες οι ομάδες τις ελπίδες τους, οπότε περιμένω ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

Ερωτηθείς αν είχε κάποια προτίμηση πριν την κλήρωση, απάντησε: «Όχι, καμία. Ξέρω όμως πολύ καλά ότι οποιοσδήποτε να ήταν ο αντίπαλος, θα πρέπει να προετοιμάσουμε την ομάδα με απόλυτη σοβαρότητα, αυτό μας έφερε σε αυτό το σημείο, πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος με την ίδια σοβαρότητα».

Για τη νίκη με τον Παναθηναϊκό είπε:

«Είναι θέμα νοοτροπίας και γνώσης, πώς διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια και τις στιγμές των παιχνιδιών ξεχωριστά. Ξεκινήσαμε στο πρώτο ημίχρονο τέλεια. Κυριαρχήσαμε, σκοράραμε στο πρώτο λεπτό, από ένα κόρνερ που κερδίσαμε από την ανάπτυξή μας. Είχαμε το ίδιο μοτίβο στο πρώτο και στο δεύτερο, πετύχαμε και δεύτερο γκολ.

Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να ρισκάρει, βρήκαμε χώρους αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στις τελικές μας ενέργειες. Λαμβάνοντας υπόψη τον αντίπαλο σε κάθε παιχνίδι, αυτό έμοιαζε όπως με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ μέχρι το σημείο που ο Ζαμπά πήρε την κόκκινη. Υπάρχουν άλλα παιχνίδια, όπως με τον Πανιώνιο, τον ΠΑΣ, τη Λάρισα, ομάδες που αμύνονται περισσότερο. Το σημαντικό είναι να ξέρουμε πώς θα αντιδράσουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έκλεισε ένα χρόνο αήττητος σχολίασε:

«Δεν το σκέφτομαι πολύ. Δείχνει όμως δείγμα σωστής νοοτροπίας. Είμαι αφοσιωμένος κάθε φορά στο επόμενο παιχνίδι. Ενδεχομένως, στα επόμενα χρόνια, να βάζω ένα ποτήρι κονιάκ –γιατί θα έχω μεγαλώσει- και να θυμόμαστε αυτές τις στιγμές, αυτά τα ωραία χρόνια στον ΠΑΟΚ και τα καλά αποτελέσματα. Ο προπονητής, όμως, πρέπει να κοιτάει το επόμενο παιχνίδι και το άμεσο διάστημα που έρχεται».

Για τα δημοσιεύματα από την Τουρκία είπε:

«Η τύχη μου είναι ότι δεν ακολουθώ αυτά που λένε στα ΜΜΕ. Από εκεί και πέρα, δεν μίλησα με κανέναν από άλλη χώρα, με κανέναν από κάποια ομάδα, εστιάζω στον ΠΑΟΚ. Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, έχω μεγάλο σεβασμό στον ιδιοκτήτη που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ και δημιούργησε αυτή τη φανταστική ομάδα. Θα μιλήσω μαζί του για το μέλλον μου και θα αποφασίσουμε μαζί. Αν υπάρξει οτιδήποτε ο πρώτος άνθρωπος που θα μιλήσω και θα αποφασίσω για το μέλλον είναι ο κ. Σαββίδης. Αν αποφασίσουμε κάτι μαζί και είναι να φύγω, μπορεί να προσέχω τα ζώα που αγαπάω πολύ ή να αφοσιωθώ στη γυναίκα μου που έχει θυσιάσει πολλά κι εγώ, έχω γίνει πενήντα χρονών! Νομίζω είμαι πολύ ξεκάθαρος».

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο δήλωσε:

«Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να αρχίσουμε από το γεγονός ότι αυτή η ομάδα βρίσκεται για 2η σερί χρονιά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, τώρα είναι στην 3η μαζί με την ΑΕΚ. Τρέχει πολύ σαν ομάδα, δεν της αρέσει να έχει την μπάλα αλλά αμύνεται καλά και προσπαθεί να πάει στην κόντρα επίθεση με πολύ δύναμη. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά για να εκμεταλλευτούμε την κάθε ευκαιρία που θα βρούμε μέσα στον αγώνα».

Loading