Λουτσέσκου: «Ο… ΠΑΟΚ είναι ο κύριος αντίπαλος του ΠΑΟΚ!»

Την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Παναιτωλικού εξέφρασε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση της Τούμπας.

propoli

Μάλιστα, ερωτηθείς για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη βαθμολογία της Super League, ο Ρουμάνος απάντησε πως «κύριος αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι… ο ΠΑΟΚ».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

Για τη διαφορά σε σχέση με το παιχνίδι με τη Βίντι:

«Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε παιχνίδια. Είναι διαφορετικές καταστάσεις και διοργανώσεις, διαφορετικοί παίκτες, με διαφορετική εμπειρία. Δεν θα το συγκρίνω. Την Πέμπτη, δεν μπορούσαμε να βρούμε τρόπο να φτάσουμε στην εστία του αντιπάλου, ενώ ο αντίπαλος το έκανε και σκόραρε δύο φορές. Σήμερα τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Είχαμε ενέργεια και θέληση να σκοράρουμε και να έχουμε το παιχνίδι κερδισμένο πολύ νωρίτερα. Τρέχοντας, πιέζοντας, κερδίζοντας πολλές μπάλες, δεν μπορέσαμε να βρούμε το γκολ και μετά ίσως ήρθε ένα άγχος. Στο τέλος, ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από τη μεριά μας και θα μπορούσαν να είναι περισσότερα και τα γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο όμως».

Για τη διαχείριση των επιθετικών Ακπόμ και Καρέλη:

«Δεν είχαμε δει την εξέλιξη που θέλαμε να δούμε από τη μεριά του Ακπόμ. Δεν μιλάω για την ατομική του ποιότητα, αλλά το να παίζει και να αντιδράει για την ομάδα. Πρώτα προετοιμάζω τους παίκτες και όταν είναι έτοιμοι και βρουν τη χημεία με τους συμπαίκτες τους, θα μπουν να παίξουν».

Για το αν ο «Δικέφαλος» μπορεί να παίξει με δύο επιθετικούς:

«Εξαρτάται από πολλά πράγματα, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στη ροή των αγώνων. Έχουμε παίκτες με πολύ καλή κατανόηση του παιχνιδιού και ο Μπίσεσβαρ είναι ένας από αυτούς. Μπορούμε να ασκήσουμε πίεση και παίζοντας έτσι είναι πολύ πιο εύκολο για εμάς να έχουμε έναν δεύτερο επιθετικό. Γιατί ξεκινώντας έτσι από την αρχή, υπάρχει ρίσκο».

Για τις απουσίες των δύο ακραίων αμυντικών, Μάτος και Βιεϊρίνια:

«Είναι δύσκολο να μιλήσω γι’ αυτό. Έχουμε ένα σύνολο, όπου κάθε παίκτης είναι σημαντικός. Ο Μάτος έχει αυτή την ποιότητα και την τρέλα, ο Βιεϊρίνια είναι φανταστικός παίκτης. Σήμερα είμαι χαρούμενος και για τον Κίτσιου. Είχε δύο λάθος αξιολογήσεις που κόστισαν σε εκείνο το παιχνίδι με τον Άρη στο Κύπελλο, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν κακός και πραγματικά ήθελα να βρω την ευκαιρία να τον άλω ξανά.

Έχοντας αυτό το σύνολο, είναι λίγο άδικο να συγκρίνουμε καταστάσεις. Ο Τόσκα, μπορεί επιθετικά να μην προσφέρει αυτά που προσφέρει ο Βιεϊρίνια, αλλά μας δίνει πολύ καλή ισορροπία στην άμυνα. Είναι πολύ καλός σε αυτό, από την ισορροπία ξεκινούν όλα. Εμείς οργανώνουμε τη στρατηγική μας, για να παίρνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από κάθε παιχνίδι. Είδατε τι έπαθε σήμερα στην έδρα της η Μπαρτσελόνα (σ.σ. ηττήθηκε από την Μπέτις με 3-4). Δείτε τον Σάκχοφ σήμερα. Ενδεχομένως χθες να μην περίμενε κι αυτός ότι θα ξεκινούσε σήμερα και ήταν καλός. Παίζουμε πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια και όλοι είναι σημαντικοί».

Για τον τραυματισμό του Κίτσιου:

«Δέχθηκε ένα χτύπημα στο ημίχρονο και όσο περνούσε ο χρόνος έδειχνε να επιβαρύνεται. Δεν είναι κάτι σημαντικό».

Loading