Λουτσέσκου: «Βρώμικο στήσιμο στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός»

Για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, με το περιβόητο… ρολό ταμειακής και την αποχώρηση του Όσκαρ Γκαρσία για το Διαβαλκανικό, μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε ΜΜΕ της Ρουμανίας.

propoli

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» μίλησε στο «telecom sport» για ένα «βρώμικο στήσιμο» από την πλευρά του Ολυμπιακού και εξαπέλυσε επίθεση στον πρωταγωνιστή του –μη διεξαχθέντος- αγώνα, Όσκαρ Γκαρσία.

«Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό όλα ήταν άνω κάτω, ένα βρώμικο στήσιμο. Δεν ήθελαν να παίξουν και δεν έπαιξαν. Αυτός ο τύπος ο προπονητής τους (σ.σ. ο Όσκαρ Γκαρθία) για μένα δεν έχει χαρακτήρα και είναι μάλλον ειρωνεία της τύχης που είναι Ισπανός από τη Βαρκελώνη. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό, ούτε θα επέτρεπα να συμβεί κάτι τέτοιο», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Ακόμη και να σου το ζητήσουν, πρέπει να αφήσεις τους παίκτες σου να παίξουν και να τα δώσουν όλα στο γήπεδο. Δεν μπορείς να φεύγεις. Πώς θα πας στους παίκτες σου την επόμενη ημέρα και θα παρουσιαστείς μπροστά τους, όταν εσύ ο προπονητής φοβάσαι να παίξεις έναν αγώνα, επειδή φοβάσαι τον αντίπαλο σου; Αυτά τα πράγματα δεν τα κάνεις!».

«Ήταν όλα προσχεδιασμένα», υποστήριξε ο Λουτσέσκου

«Ήταν ένα άθλιο στήσιμο και δεν θέλω να μιλήσω για όσα έγιναν μετά από αυτό», ανέφερε στη συνέχεια ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για προσχεδιασμένη κίνηση από τους «ερυθρόλευκους»:

«Γνωρίζω από τους παίκτες μου που συζητούσαν με αυτούς του Ολυμπιακού ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα. Αυτήν την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε, να προκαλέσουμε και να αποχωρήσουμε από το γήπεδο ακόμη και αν συμβεί το παραμικρό. Αυτό έγινε».

Loading