Λουτσέσκου: «Συγγνώμη για τις βρισιές»

Συγγνώμη ζήτησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου με αφορμή τα όσα σημειώθηκαν στον αγώνα με τον Πανιώνιο στην Τούμπα για το Κύπελλο.

propoli

Συγγνώμη για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, ζητάει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με γραπτή δήλωση του, στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, όπου απολογήθηκε μέσω δικηγόρων, την Πέμπτη (7/3).

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου του άσκησε δίωξη για δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και η απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε πει μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι στην κάμερα… «Μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και ήταν εκεί συγκεντρωμένη, ενώ η άλλη απλώς ήθελε να κερδίσει χρόνο και να μας γ@@σει. Αυτό είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο».

«Ζητώ συγγνώμη για αυτή την λεκτική υπερβολή που χρησιμοποίησα. Ήταν ένας έντονος αγώνας και η δήλωσή μου έγινε υπό συνθήκες ψυχικής έντασης και εκνευρισμού. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω κανέναν» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Ρουμάνος στη δήλωση του.

«Δεν τιμά ένα δημόσιο πρόσωπο να εκφράζεται έτσι, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη η ψυχική του φόρτιση. Του ξέφυγε μια λέξη που χρησιμοποιείται από ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων στην κοινωνία. Εξέφρασε μια κρίση για τον τρόπο παιξίματος της αντίπαλης ομάδας και για το γεγονός ότι δεν έκαναν σέντρα» τόνισε στην αγόρευση του, ο δικηγόρος Αχιλλέας Μαυρομμάτης.

Ο έτερος δικηγόρος του ΠΑΟΚ Λάμπρος Μπίρδας επικαλέστηκε δεδικασμένο με τον Σισέ μετά από ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό το 2011 όπου ο τότε ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος δεν του είχε ασκήσει δίωξη. «Δεν υπήρξε κάποιος θιγόμενος, ούτε τότε, ούτε τώρα. Δεν προσδιορίζεται το πρόσωπο» ισχυρίστηκε ο Λάμπρος Μπίρδας.

«Δεν είναι υπότροπος…»

Ο Λουτσέσκου έχει τιμωρηθεί ήδη μία φορά για δηλώσεις και ο Πειθαρχικός Κώδικας αναφέρει ότι στην τρίτη τιμωρία για το συγκεκριμένο άρθρο, προβλέπεται και αφαίρεση ενός βαθμού για την ομάδα.

Ο Λάμπρος Μπίρδας ισχυρίστηκε πάντως, ότι ο Λουτσέσκου δεν είναι υπότροπος και εξήγησε το γιατί: «Για να θεωρηθεί υπότροπος πρέπει να έχει επαναλάβει την ίδια παράβαση, όμως την προηγούμενη φορά στράφηκε κατά των δικαιοδοτικών οργάνων για το περσινό πρωτάθλημα. Δεν είναι το ίδιο αδίκημα» είπε ο έγκριτος νομικός.

Loading