INTIME

Λουτσέσκου: «Δεν ξέρω τι γίνεται με τον Πρίγιοβιτς…»

Η ήττα-σοκ από την Παναχαϊκή στο Κύπελλο «δεν επηρεάζει», αλλά «σίγουρα προβληματίζει» τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

propoli

Ο Ρουμάνος τεχνικός υποστήριξε ότι στη ρεβάνς της Τούμπας θα δούμε ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι, ενώ απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις για το θέμα του Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς, υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει τι γίνεται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραβζάν Λουτσέσκου:

Για την ήττα στην Πάτρα:

«Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό, θα είναι στην έδρα μας, πρόκειται για μία τελείως διαφορετική κατάσταση. Περιμέναμε πολύ διαφορετικά αυτές τις 8-9 μέρες της νέας χρονιάς. Για διάφορους λόγους δεν έγινε αυτό. Είχαμε τέσσερις μέρες έναν χώρο μάξιμουμ 25 χώρων για να προπονηθούμε. Αυτά είναι πράγματα που βγαίνουν στα παιχνίδια. Είχαμε παίκτες που ήταν τραυματίες, ένας παίκτης μας έλειπε για κάποιες ημέρες κι έτσι συνέβησαν σήμερα όλα αυτά στο παιχνίδι».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ:

«Οι ομάδες από τη Β΄Εθνική έχουν το μέγιστο κίνητρο να δείξουν πράγματα σε αυτήν τη διοργάνωση. Δεν μας επηρεάζει ιδιαίτερα σε αυτό το σημείο, αλλά είναι ένα σημάδι που μας προβληματίζει αυτή η εμφάνιση. Ένα σημείο στο οποίο πρέπει να καταλάβουμε πως πρέπει να πιέζουμε πολύ περισσότερο τους εαυτούς μας, γιατί έχουμε μπροστά μας κι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Τρίπολη».

Για την Παναχαϊκή:

«Είναι μια ομάδα με θέληση, επιθετικότητα και σπουδαίο πνεύμα, που σήμερα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Ήμασταν δεύτεροι στις μπάλες και δεν είχαμε ενέργεια εμείς».

Για τον Πρίγιοβιτς:

«Δεν θα δώσω κάποια επίσημη απάντηση, γιατί δεν ξέρω επίσημα την κατάσταση που βρίσκεται η υπόθεση με τον Πρίγιοβιτς».

Για τη ρεβάνς: «Φυσιολογικά ο ΠΑΟΚ παραμένει φαβορί, έχουμε ένα δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα, που πρέπει να είμαστε 100% σοβαροί για να το κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο και στην πραγματικότητα θέλουμε να το κατακτήσουμε».

Loading