Λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις η Αγγλία, 2-1 την Τυνησία

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάρι Κέιν η Εθνική Αγγλίας κατάφερε πολύ δύσκολα να επικρατήσει της Τυνησίας με 2-1.

propoli

Ο επιθετικός της Τότεναμ πέτυχε δύο τέρματα και χάρισε στα «τρία λιοντάρια» την πρώτη τους νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Αγγλία ήταν πολύ καλύτερη από το ξεκίνημα και… κατάφερε στο πρώτο δεκάλεπτο να χάσει δύο τεράστιες ευκαιρίες με τους Λίνγκαρντ και Στέρλινγκ.

Η τρίτη όμως ήταν και η… φαρμακερή, με τον Κέιν στο 11ο λεπτό να παίρνει το… ριμπάουντ μετά την κεφαλιά του Στόουνς για να γράψει το 1-0.

Η Τυνησία δεν είχε φανεί καθόλου στο ματς αλλά στο 33’ κέρδισε αυστηρό πέναλτι σε πέσιμο του Μπεν Γιουσέφ στην περιοχή μετά από μονομαχία με τον Γουόκερ και ο Σασί από τα 11 μέτρα έκανε το 1-1.

Την… έσωσε ο Κέιν

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Αγγλία έκλεισε στο μισό γήπεδο τους Τυνήσιους για να πετύχει το δεύτερο γκολ. Στο 51ο λεπτό ο Κέιν έπεσε στην περιοχή μετά από λαβή του Μεριά αλλά ο ρέφερι δεν έδωσε πέναλτι, ενώ στο 78ο λεπτό η μπάλα στο φάουλ του Γιανγκ πέρασε λίγο άουτ.

Στο 91′ όμως μετά από κόρνερ, o Μαγκουάιρ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Χάρι Κέιν με νέα κεφαλιά έκανε το 1-2 και λύτρωσε την Εθνική Αγγλίας.

Οι συνθέσεις: 

ΤΥΝΗΣΙΑ: Χάσεν (15’ Μπεν Μουσταφά), Σ.Μπεν Γιουσέφ, Μεριά, Μααλούλ, Μπριν, Μπαντρί, Σάσι, Φ.Μπεν Γιουσέφ, Καζρί (84’ Καλίφα), Σκιρί, Σλιτί (73’ Μπεν Αμόρ)

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Τριπιέ, Μαγκουάιρ, Γιανγκ, Άλι (80’ Λόφτους Τσικ), Λίνγκαρντ (90+3’ Ντάιερ), Χέντερσον, Στέρλινγκ (68’ Ράσφορντ), Κέιν

 

Loading