Λύτρωση στο φινάλε με Νάτχο ο Ολυμπιακός

Οι Πειραιώτες φλέρταραν εντονότατα με την πρώτη τους φετινή απώλεια στο πρωτάθλημα, με τον Αστέρα να σφιχταγκαλιάζει θετικό αποτέλεσμα μέχρι το 92’, όταν και «χτύπησε» ο Ισραηλινός μέσος (μπήκε ως αλλαγή στο 84’) για να γράψει το τελικό 2-1 στο Καραϊσκάκη.

propoli

Ο Καμαρά με… οβίδα στο 18’ άνοιξε το σκορ και ο Τόνσο, που μπήκε στο 62’ σκόραρε πέντε λεπτά μετά και στο 86’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-2. Δοκάρι είχε ο Φορτούνης στο 5ο λεπτό.

Με αυτόν τον τρόπο οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το «3×3» και πάνε με καλή ψυχολογία στην εντός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης με την Μπέτις για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Κουρασμένος παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ξεκίνησε τη… γνωστή ενδεκάδα, έβγαλε μετά το 70’ τους Χριστοδουλόπουλο, Φορτούνη και Καμαρά. Πήρε… παράταση το ντεμπούτο του Γκιγέρμε, που ήταν έτοιμος να μπει πριν το γκολ των φιλοξενούμενων, αλλά τότε διαφοροποιήθηκαν τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.

Οι συνθέσεις: 

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά (84′ Νάτχο), Χριστοδουλόπουλος (72’Χασάν), Φορτούνης (74’Φετφατζίδης), Ποντένσε, Γκερέρο.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Κώτσιρας (46’ Φερνάντεθ), Μαρτίνεθ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς (61’ Τόνσο), Μανιάς (79’ Βαλιέντε

Loading