Μάρτινς: Δείξαμε ποιοι είμαστε – Χιμένεθ: Συνεχίζουμε

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε τι είπε στους ποδοσφαιριστές του στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ και εκείνοι έφτασαν στην ανατροπή.

propoli

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA: «Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Η ΑΕΚ ήταν διαβασμένη και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Στα αποδυτήρια τους είπα ότι πιστεύω πολύ σε αυτούς. Μπορούμε να παίξουμε πιο προσεκτικά και να κάνουν πιο σωστές μπαλιές. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ποιοι είμαστε. Δεν ήταν κάτι πέρα από το κανονικό το πώς το έζησα.

Αφιερώνω τη νίκη στους φιλάθλους μας. Διανύουμε μία δύσκολη περίοδο όμως ακόμα και έτσι οι φίλαθλοι είναι στο πλευρό μας. Πιστεύω πολύ στους ποδοσφαιριστές και δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε τρεις μέρες. Την Πέμπτη κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ήθελα να περάσω στους παίκτες ότι πιστεύω σε αυτούς».

Χιμένεθ: Δεν τα δώσαμε όλα στο δεύτερο ημίχρονο

Σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσαν οι παίκτες του να έχουν την ίδια απόδοση στα δύο ημίχρονα παραδέχθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ με τις δηλώσεις του στη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, μάλιστα, άφησε να εννοηθεί ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν είχαν ανάλογες δυνάμεις στα δύο 45λεπτα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για να μπορέσουμε να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να τα δώσουμε όλα. Φαινόταν ότι το παιχνίδι είχε πολύ δρόμο. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε σαν πρωταθλητές, αλλά στο δεύτερο δεν χωρέσαμε στα παπούτσια μας. Πλέον είναι πολύ μακριά η 2η θέση. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, συνεχίζουμε».

Loading