Μάχες για άνοδο και παραμονή

Ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Football League. Ο Βόλος εξασφάλισε την  άνοδο στη Super League. Για τη δεύτερη θέση θα αγωνιστούν Πλατανιάς και Απόλλων Λάρισας. Τρίκαλα και Ηρόδοτος μάχονται για την παραμονή τους στη Football League.

propoli

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Η πιο αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής. Εντός έδρας η Κέρκυρα έχει οκτώ νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Παναχαϊκή νίκησε μετά από πέντε αγωνιστικές και εξασφάλισε την παρουσία της στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ

Η ομάδα της Άρτας χρειάζεται μόνο νίκη για να παραμείνει στην πρώτη δεκάδα της Football League. Τα Τρίκαλα χρειάζονται έναν τουλάχιστον βαθμό για να μείνουν στην κατηγορία και να μην υποβιβαστούν. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Αδιάφορος είναι ο Απόλλων Πόντου, ενώ ο Κισσαμικός χρειάζεται έναν βαθμό για να αισθάνεται άνετα. Η ομάδα των Χανιών κινδυνεύει μόνο σε ισοβαθμία με τον Ηρακλή. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στα χαρτιά με την Σπάρτη. Στην Καλαμαριά έχουν φέτος οκτώ νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ο Κισσαμικός έχασε με 0-1 από τη Δόξα Δράμας. Μακριά από τα Χανιά έχει απολογισμό πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε νίκες. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Αμφότερες δεν έχουν στόχο στην τελευταία αγωνιστική. Η Δόξα νίκησε στα Χανιά τον Κισσαμικό με 0-1 και εξασφάλισε την παρουσία της στην πρώτη δεκάδα. Στη Δράμα έχει απολογισμό οκτώ νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ο Εργοτέλης  παραχώρησε ισοπαλία στον Καραϊσκάκη με 1-1.Μακριά από το Ηράκλειο έχει τέσσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Δόξα Δράμας.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ-ΛΑΡΙΣΑΣ

Την  παραμονή του στην Football League παίζει ο Ηρόδοτος που χρειάζεται μόνο νίκη. Την ίδια στιγμή ο Απόλλων Λάρισας με δική του νίκη κατακτάει την προνομιούχο δεύτερη θέση του πρωταθλήματος που ανοίγει το δρόμο για τη Super League. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία ημίχρονο και νίκη για Απόλλων Λάρισας.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο θάνατός σου η ζωή μου! Ο Πλατανιάς χρειάζεται νίκη και την ίδια στιγμή να μην νικήσει ο Απόλλων Λάρισας ώστε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής με νίκη μένει στην κατηγορία ανεξάρτητά από τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Διαφορετικά θα πρέπει να έχει καλύτερο αποτέλεσμα στην αγωνιστική από τον Καραϊσκάκη. Ο Πλατανιάς έχασε στον «τελικό» του πρωταθλήματος με 2-1 από τον Απόλλων Λάρισας. Στα Χανιά είναι αήττητος με δέκα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Ο Ηρακλής νίκησε τον Βόλο με 2-0. Μακριά από το Καυτανζόγλειο έχει σημειώσει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

Loading