Μαραντόνα για τον αποκλεισμό της Αργεντινής: «Το περίμενα»!

Αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο η Αργεντινή αποχαιρέτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά την ήττα της με 4-3 από τη Γαλλία στους «16» του θεσμού, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δεν μάσησε τα λόγια του.

propoli

Άσκησε κριτική για τον τρόπο και το σχήμα με το οποίο κατέβηκε η ομάδα του να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς στην ενδεκάδα δεν υπήρχε καθαρόαιμος επιθετικός. Στο πλαίσιο αυτό δεν έκρυψε την απογοήτευση του.

“Είδαμε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου”

«Νιώθω πολύ άσχημα που σε ένα ακόμη Μουντιάλ, δεν καταφέραμε να παρουσιάσουμε μια δυνατή ομάδα. Το περίμενα από την ώρα που είδα τη σύνθεση χωρίς επιθετικό. Ο Μέσι, ο Ντι Μαρία και ο Παβόν δεν είναι παίκτες περιοχής» τόνισε χαρακτηριστικά ο «Ντιεγκίτο» και πρόσθεσε: «Επί της ουσίας, είδαμε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Κάναμε το λάθος να ανοιχτούμε και δώσαμε πολύ χώρο στη Γαλλία να μας χτυπήσει με τους γρήγορους παίκτες της».

Για να καταλήγει ο λέγοντας ότι «οι αντίπαλοι ήξεραν πότε να επιτεθούν, πώς να γυρίσουν την μπάλα, πώς να την κρατήσουν και πότε να χτυπήσουν στην κόντρα, σε αντίθεση με εμάς που δεν είχαμε κανένα απολύτως πλάνο» τόνισε χαρακτηριστικά ο σούπερ – σταρ της Αργεντινής.

Loading