Μαραντόνα και τοπ μόντελ στο δρόμο του Ατρόμητου

Του Μ. Ιωαννίδη

propoli

Στο δρόμο  του Ατρομήτου βρίσκεται ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ο  θρυλικός «Ντιεγκίτο» θα είναι γενικός καθοδηγητής στη Ντιναμό Μπρέστ  της Λευκορωσίας και θα τεθεί αντίπαλος της ομάδας του Περιστερίου στην προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά την εμπειρία στην Αλ Φουτζάιρα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο 57χρονος Αργεντινός «μετακόμισε» στη Λευκορωσία, καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μετά το πέρας του Μουντιάλ ο Μαραντόνα  θα αναλάβει καθήκοντα προέδρου και θα έχει την ευθύνη της στρατηγικής ανάπτυξης, την εποπτεία της δομής του συλλόγου, αλλά και της λειτουργίας των τμημάτων υποδομής. Ο ρόλος του θα είναι να αναβαθμίσει το σύλλογο και κυρίως να φέρει παίκτες παγκόσμιας εμβέλειας στην ομάδα του Μπρεστ.

Σε ό,τι αφορά τώρα το ρόστερ, το μεγάλο αστέρι της ομάδας είναι ο Αρτέμ Μιλέφσκι. Ο 33χρονος επιθετικός έχει το πιο υψηλό συμβόλαιο στην ομάδα και μαζί με τον επίσης επιθετικό Πάβελ Νιακάϊτσικ είναι οι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Από τη μεταγραφική περίοδο του Φεβρουαρίου, στην ομάδα αγωνίζεται και ο 23χρονος αμυντικός Γιάννης Κάργας που έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Παναχαϊκή, Πλατανιά, Πανιώνιο και μετράει έξι συμμετοχές με τη φανέλα των Λευκορώσων.

Μια καλλονή υπεύθυνη Τύπου

Στον αγώνα με τον Ατρόμητο στην Αθήνα πέρα από την παρουσία του Μαραντόνα θα υπάρχει ακόμα ένας λόγος για τον οποίο θα στραφούν τα βλέμματα στην ομάδα της Λευκορωσίας. Η διοίκηση του συλλόγου προσέλαβε ως υπεύθυνη επικοινωνίας την Όλγα Κιζίνκοβα. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της χώρας.

Είναι 32 ετών και έχει ύψος 1.84. Το 2008 μάλιστα είχε αναδειχθεί Μις Λευκορωσία και εκπροσώπησε την πρώην χώρα της Σοβιετικής Ένωσης στα καλλιστεία για την Μις Κόσμος που διεξήχθησαν στη Νότιο Αφρική.

Ήδη έχει αναλάβει δράση και για την αναμέτρηση στο Περιστέρι και όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας… Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα θα ταξιδέψει πιθανότατα στην Αθήνα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

 


Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Politik” την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

 

Loading