Μαρινάκης: «Δε σας λείπει τίποτα και απαιτώ πειθαρχία»

Την πρώτη του ομιλία ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

propoli

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, δίνοντας το στίγμα του για το τι περιμένει την επόμενη περίοδο.

«Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά και να μας κάνετε υπερήφανους. Τα έχετε όλα στον σύλλογο και από εσάς ζητάω απόλυτη πειθαρχία! Πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι δεν θα φοράνε αυτή την φανέλα. Δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος. Σε λίγες μέρες και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών, για να εμφανιστούμε πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν! Να έχετε υγεία και δύναμη και να έχουμε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, μια χρονιά θριάμβων όπως αρμόζει στην ένδοξη ιστορία μας».

Τι είπε ο Μαρτίνς

Ολιγόλογος ήταν στην τοποθέτησή του ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. Ο πορτογάλος τεχνικός τόνισε πώς «εμείς κύριε πρόεδρε μπορούμε να μιλήσουμε μόνο με την δουλειά μας στο γήπεδο. Να είστε σίγουρος ότι θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι μόνο η κορυφή».

 

Loading