INTIME

Μελισσανίδης σε παίκτες της ΑΕΚ: «Είστε πανάξιοι πρωταθλητές»

Το «παρών» στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, προκειμένου να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης και να στείλει μηνύματα προς… πάσα κατεύθυνση.

propoli

«Είστε πανάξιοι πρωταθλητές» είπε στους ποδοσφαιριστές ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, ο οποίος συζήτησε με τους αρχηγούς της ομάδας το θέμα της άμεσης καταβολής του πριμ κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Μελισσανίδης έριξε «καρφί» σε Χριστοδουλόπουλο

Βεβαίως, ο ίδιος δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ, λέγοντας με νόημα: «Όποιον θέλουμε τον κρατάμε και όποιον θέλουμε θα τον φέρουμε».

Παράλληλα, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές, λέγοντάς τους: «Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όσα πετύχατε. Η χρονιά ήταν για εμάς απολύτως επιτυχημένη. Κάνατε κάτι που οι οπαδοί μας περίμεναν πολλά χρόνια. Έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλό προπονητή και θέλω να πιστεύω και καλή διοίκηση».

Για την απώλεια του Κυπέλλου σχολίασε: «Φάγαμε λίγη στεναχώρια στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά αυτά γίνονται στον ποδόσφαιρο. Ήσασταν και οι περισσότεροι σε κακή μέρα, με λίγες εξαιρέσεις. Αλλά αυτό τελείωσε, πάει. Είστε οι πρωταθλητές, είστε οι πανάξιοι πρωταθλητές».

Τέλος, προανήγγειλε ενίσχυση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, λέγοντας: «Και του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί, πιο ενισχυμένοι. Μην το δείτε εγωιστικά αυτό που θα σας πω, αλλά να ξέρετε ότι σαν ομάδα όποιον παίκτη γουστάρουμε τον φέρνουμε. Όποιον τον θέλουμε, τον κρατάμε. Σας λέω και πάλι ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί, θα ενισχυθούμε κι άλλο. Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές,  συνεχίζουμε, και του χρόνου θα είμαστε και πάλι πρωταθλητές».

Loading