Με Πέλκα σέντερ φορ και Τόσκα στην άμυνα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι!

Με πολλές εκπλήξεις παρατάσσει την ομάδα του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο αποψινό παιχνίδι με την Τσέλσι στην Τούμπα για το Γιουρόπα Λιγκ.

propoli

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό εδώ και λίγες ημέρες, ο μόνος «καθαρός» επιθετικός που πήρε στην αποστολή ο Ρουμάνος τεχνικός, ήταν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος μάλιστα ξεπέρασε πρόσφατα τον τραυματισμό του.

Και Τόσκα βασικός

Η αποστολή του Δικεφάλου έδειχνε πως ο Λουτσέσκου θα χρησιμοποιήσει διαφορετική εντεκάδα από τη συνηθισμένη, χρησιμοποιώντας τον Πέλκα ως σέντερ φορ, ενώ, έβαλε τον Βέρνμπλουμ στο κέντρο μαζί με Μαουρίσιο, χρησιμοποιώντας και βασικό τον Τόσκα στο αριστερό άκρο της άμυνας!

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ενώ, την τετράδα της άμυνας συμπληρώνουν οι Χατσερίντι, Βαρέλα, Βιερίνια, Τόσκα.

Το δίδυμο στο κέντρο είναι Μαουρίσιο – Βέρνμπλουμ, αριστερά ο Ελ Καντουρί, δεξιά ο Ζαμπά, ενώ, πίσω από τον Πέλκα, θα βρίσκεται ο Σάκχοφ.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

PAOK FC-Chelsea FC: Starting 11

#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για την αναμέτρηση κόντρα στην Τσέλσι στο γήπεδο της Τούμπας για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League #PAOKCHE #UEL #PreGame #TheFutureIsHere

Gepostet von PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ am Donnerstag, 20. September 2018

Δείτε επίσης: Πειθαρχική δίωξη σε Πασχαλάκη – Ενδέχεται να χάσει το ματς με την ΑΕΚ!

Loading