INTIME SPORTS

Μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο και από έναν βαθμό

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο Αγρίνιο με τον τοπικό Παναιτωλικό να αναδεικνύεται ισόπαλος 2-2 με την Λάρισα σε ένα από τα δύο παιχνίδια που έριξαν την αυλαία στην αγωνιστική της Superleague.

propoli

Οι δύο ομάδες εκτός από τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν και από ένα ημίχρονο καλής απόδοσης. Το πρώτο άνηκε εξ’ ολοκλήρου στον Παναιτωλικό ο οποίος με γκολ του Μασουρέκ στο 24’και του Μπάιροβιτς στο 42’προηγήθηκε με 2-0 και όλα έδειχναν ότι έβαλε τις βάσεις για να φτάσει στη νίκη.

Υπολόγιζε όμως χωρίς των Φατιόν. Ο ποδοσφαιριστής της Λάρισας με δύο τέρματα μέσα σε διάστημα επτά λεπτών (το δεύτερο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι) έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ΑΕΛ, η οποία δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό της καθώς ο μεγαλομέτοχός της Αλέξης Κούγιας, ανακοίνωσε μεσοβδόμαδα ότι αποχωρεί από το ποδόσφαιρο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Λιάβας, Μιχάι, Άργκους (79′ Μαλής), Αμαράλ, Λουσέρο (74′ Τσιγγάρας), Γκούγκα, Ουίλιαν, Μανά, Μασουρέκ, Μπάιροβιτς (63′ Μοράρ).

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γιακιμόφσκι, Γκόλιας, Ζίζιτς, Ακόστα (46′ Μπαργκάν), Μπέρτος, Σετσέροβιτς, Λεοζίνιο (63′ Σικάβκα), Φατιόν, Νούνιτς (89′ Μόρας), Ντέλετιτς.

Loading