Μουντιάλ: Στη Βραζιλία έκαναν… κηδεία στη Γερμανία (vd)

Το «χαστούκι» της Νότιας Κορέας στη Γερμανία και ο πρόωρος αποκλεισμός της «νατσιονάλμανσαφτ» στο Μουντιάλ δεν πανηγυρίστηκε μόνο στο Μεξικό –που κατέκτησε τη δεύτερη θέση του ομίλου- αλλά και στη Βραζιλία, όπου κάποιοι έσπευσαν να κάνουν… κηδεία στη Γερμανία.

propoli

Οι Λατινοαμερικάνοι, βλέπετε, δεν ξέχασαν το βαρύ και ασήκωτο 7-1 με το οποίο είχαν ηττηθεί από τα «πάντσερ» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Έτσι, δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για το κάζο των Γερμανών, αλλά και για το γεγονός ότι δε θα βρουν απέναντί τους στα νοκ άουτ παιχνίδια την ομάδα που τους είχε διασύρει στην προηγούμενη διοργάνωση.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε και στο παρακάτω video, Βραζιλιάνοι έντυσαν δύο αυτοσχέδια φέρετρα με σημαίες της Γερμανίας και, κρατώντας σημαίες της Βραζιλίας ανά χείρας, βγήκαν στους δρόμους για να… αποχαιρετήσουν την ομάδα του Γιόακιμ Λεβ.

Το χαρακτηριστικό video από την κηδεία στη Γερμανία:

Μεξικανοί στην πρεσβεία της Νότιας Κορέας

Βεβαίως, αυτοί που είχαν έναν επιπλέον λόγο να πανηγυρίσουν τον αποκλεισμό της Γερμανίας ήταν οι Μεξικανοί, καθώς εξασφάλισαν, έτσι, το εισιτήριο για τη φάση των “16”.

Μάλιστα, κάποιοι θέλησαν να ευχαριστήσουν τους Νοτιοκορεάτες, πηγαίνοντας έξω από την πρεσβεία της ασιατικής χώρας.

Loading