Ντέρμπι στο Κίεβο

Η Πορτογαλία δεν ξεκίνησε καλά τα προκριματικά του Euro 2020 και δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο. Η Ουκρανία υποδέχεται τη Σερβία και θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός προκειμένου να αυξήσει τη διαφορά της στον βαθμολογικό πίνακα.

propoli

Ωστόσο οι Σέρβοι γνωρίζουν τη σημασία της αναμέτρησης στο Κίεβο και αναζητούν θετικό αποτέλεσμα.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Ρεβάνς για την ήττα με 2-1 από το Λουξεμβούργο αναζητάει η Λιθουανία. Ο προπονητής της ομάδας, Βάλντας Ουρμπόνας, θέλει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο ώστε να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στον όμιλο. Τελευταία νίκη των Λιθουανών σε επίσημο αγώνα ήταν το 2016 για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όταν επικράτησε με 2-0 απέναντι στη Μάλτα. Από τότε έχει δυο νίκες σε φιλικές αναμετρήσεις με Σρι Λάνκα και Αρμενία. Το  Λουξεμβούργο είχε σχετικά καλή παρουσία στο Nations League. Στον τελευταίο αγώνα με την Ουκρανία ηττήθηκε με 1-2. Θα είναι μια αναμέτρηση με λίγα γκολ. Η επιλογή είναι: UNDER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ

Θετικό πρόσημο για τους Ουκρανούς που ξεκίνησαν με νίκη  2-1 κόντρα στο Λουξεμβούργο αλλά και ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας με την Πορτογαλία. Οι γηπεδούχοι θεωρούν ότι είναι μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκριση και δεν σκοπεύουν να δώσουν το δικαίωμα στην Σερβία να τους απειλήσει, με τους «Πλάβι» να είναι θεωρητικά ο μεγάλος τους αντίπαλος. Δεν έχουν χάσει ποτέ σε επίσημες και φιλικές αναμετρήσεις. Οι Σέρβοι που θα παραταχθούν με ελλείψεις πήραν εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Πορτογαλία  Είναι αήττητοι ακριβώς έναν χρόνο (είχαν ηττηθεί από την Βραζιλία με 2-0 στο Μουντιάλ). Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

 

Loading